pia mia (5)
Divertisment

Pia Mia, Foto: Profimedia

Pia Mia, prietena lui Kylie Jenner, în cei mai scurți pantaloni. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta ei

La doar 24 de ani, Pia Mia se bucură de un succes răsunător. Pe lângă faptul este cântăreață, actriță, model și designer part-time, meserii cu care jonglează foarte bine, tânăra posedă și o frumusețe răvășitoare, ce o face ținta perfectă pentru camerele de luat vederi ale paparazzilor.

Atentă la felul în care arată, Pia Mia a fost surprinsă zilele trecute după un antrenament la sală, iar paparazzi nu s-au putut abține din a o fotografia. Îmbrăcată într-o ținută sport, formată dintr-o pereche de pantaloni extrem de scurți, mulați si o bustieră gri, artista a atras toate privile, iar corpului ei tonifiat și picioarele lungi au fost clar unul dintre motive.

Pia Mia shows off her toned body after a workout

Citește și: Kim Kardashian, într-o rochie ultra mulată, la 40 de ani. Vedeta se menține într-o formă fizică de invidiat după divorțul de Kanye West

Însoțită de două prietene, Mia s-a oprit câteva minute pentru a face un selfie cu acestea, prilej perfect pentru paparazzi, care i-au fotografiat posteriorul lucrat la sală.

Pia Mia shows off her toned body after a workout

Cum a ajuns celebră Pia Mia

Pia Mia s-a născut în Guam, Statele Unite ale Americii, pe 9 septembrie, 1996 și și-a început cariera postând videoclipuri cu ea cântând, pe Youtube, cover-ul piesei lui Drake "Hold On We're going on" fiind cel care a atras atenția internetului.

De asemenea, Pia a apărut de nenumărate ori în compania lui Kylie Jenner, fapt ce a plasat-o din nou în atenția publicului, iar în 2013 a fost prezentată managerului lui Chris Brown, Abou "Bu" Thiam, și a început să lucreze cu el și cu producătorul Nic Nac pentru diferite proiecte muzicale. La sfârșitul anului 2013, Pia Mia și-a lansat mixtape-ul de debut intitulat "The Gift" și a semnat un contract cu casa de discuri Interscope Records câteva luni mai târziu. De atunci, a colaborat cu Chance the Rapper G-Eazy.

Citește și: Kate Hudson, secretele siluetei ei. Ce face actrița pentru a-și recăpăta silueta după cea de-a treia sarcină

În 2015, a lansat „Do It Again”, single-ul principal de pe albumul său de debut, care îi avea pe Chris Brown și Tyga ca artiști colaboratori, devenind primul ei hit.

 

Etichete: model , silueta , pia mia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri