Cannes 2008: 'Two Lovers' - Premiere
Divertisment

Gwyneth Paltrow / Getty Images

Gwyneth Paltrow și-a schimbat stilul de viață după ce a împlinit vârsta de 51 de ani. Ce face actrița o dată pe săptămână

Gwyneth Paltrow continuă să arate uimitor în ciuda faptului că a trecut de 50 de ani, fiind cunoscută pentru stilul său de viață sănătos. Actrița, care deține o companie de wellness, a recunoscut recent că, deși are în continuare grijă de sănătatea sa, după ce a împlinit vârsta de 51 de ani nu-i mai pasă de ce spune lumea și a făcut câteva schimbări în viața sa. 

În cadrul unui interviu pentru Sunday Times, vedeta de la Hollywood a mărturisit că nu mai dă importanță comentariilor negative și că alege să aibă o zi pe săptămână în care comandă mâncare și se „ghemuiește pe canapea”, uitându-se la televizor. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre cum se descurcă cu patru copii adolescenți: „E greu și nimeni nu-ți spune ce să faci!”

„Nu-mi mai pasă de ce crede lumea”, a susținut Gwyneth, care s-a concentrat în ultimii ani pe un stil de viață sănătos, renunțând la zahăr și reducând inflamația. „Acum îmi place să am o duminică în care să nu fac nimic. Să mă uit la televizor și să comand mâncare. Chiar am nevoie de o zi nesimțită”.

Gwyneth Paltrow, adevărul despre tratamentele cu Botox

Gwyneth Paltrow este întrebată deseori pe rețelele de socializare cum reușește să-și mențină aspectul atât de tânăr. Actrița, care a susținut că societatea le-a făcut pe femei să apeleze la intervenții estetice, a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost și ea victima injecțiilor cu Botox. 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul său de Instagram, Gwyneth a răspuns sincer atunci când a fost întrebată de un fan dacă a folosit vreodată Botox. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, pictorial de senzație la 51 de ani. Actrița și-a arătat picioarele interminabile într-o ținută extrem de sexy

„Ai încercat injecțiile cu Botox?”, a fost întrebarea fanului. Răspunsul actrița nu a întârziat să apară: „Doamne, da. Atât reușite, cât și nereușite, din păcate”. 

Gwyneth Paltrow a vorbit despre tratamentele cu Botox și în trecut, atunci când a susținut că a apelat la această procedură pentru a scăpa de riduri. În prezent, vedeta se mândrește cu pielea ei și susține că acesta este rezultatul unei rutine de îngrijire foarte „sârguincioase”, de la care nu se abate niciodată. Ea a dezvăluit că folosește zilnic un ser cu peptide, care ameliorează și previne ridurile, iar o dată pe săptămână apelează la un ser pentru peeling, care crește gradul de hidratare și maximizează efectele oricărui produs cosmetic. 

În anul 2020, actrița a declarat că și-a promis că nu va ajunge să-și facă operații estetice, însă a recunoscut că a optat pentru injecțiile cu Botox atunci când a împlinit vârsta de 40 de ani. „Am avut criza vârstei de mijloc și mi-am injectat toată fața. A fost îngrozitor. Arătam oribil. Aveam un ochi mai sus decât celălalt și cu siguranță a fost cea mai mare greșeală a mea. Din fericire, daunele au fost temporare”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?