halle berry
Divertisment

Halle Berry, o nouă apariție îndrăzneață / Getty Images

Halle Berry a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat nud pe balcon, în timp ce bea un pahar cu vin. Arată incredibil la 56 de ani

Halle Berry emană o încredere de sine incredibilă de când și-a găsit liniștea în brațele lui Van Hunt. Câștigătoarea premiului Oscar în vârstă de 56 de ani a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat complet dezbrăcată pe balcon, în timp ce savura un pahar de vin. 

Celebra actriță este extrem de mândră de silueta sa, din acest motiv nu ratează nicio ocazie pentru a-și expune formele voluptoase în cele mai îndrăznețe ipostaze. Weekendul acesta, vedeta a postat mai multe fotografii în care se află pe balcon, fără nicio haină care să-i acopere silueta, savurând senzual un pahar de vin. Halle și-a acoperit bustul cu brațul și s-a aplecat peste balustradă, în așa fel încât zona inferioară a corpului să fie acoperită de umbră. 

Citește și: Fotografii rare cu fiica lui Halle Berry. Puștoaica de 15 ani moștenește trăsăturile superbe ale mamei sale

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

„Fac tot ce vreau. Sâmbătă fericită”, a scris vedeta, în vârstă de 56 de ani, în dreptul imaginii care i-a vrăjit pe fani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Postarea actriței a strâns peste 630 de mii de aprecieri în doar 24 de ore, fanii fiind impresionați de apariția plină de senzualitate. Urmăritorii acesteia au lăsat mai multe comentarii, mulți recunoscând că au dat un zoom pe fotografie sperând să vadă mai multe: „Sunt vinovat, am mărit poza”/ „Ești uimitoare”/ „Doamne, ce poză”/ „Superbă priveliște”. 

Unul dintre fani a fost mai curios și a întrebat-o pe frumoasa actriță cine i-a făcut poza, iar atunci când cineva a răspuns că iubitul lui Berry, Van Hunt, a făcut fotografia, Berry a răspuns: „Tu câștigi!”.

Citește și: Cum arăta Halle Berry în urmă cu 20 de ani. Actrița a postat imagini inedite de pe vremea când filma „Bond: Die Another Day”

Berry a confirmat că are o relație cu Hunt, în vârstă de 53 de ani, în septembrie 2020, iar de atunci cei doi sunt de nedespărțit. În martie 2021, Hunt a declarat pentru Entertainment Tonight că relația sa cu Berry influențează totul, de la muzica lui la calitatea de părinte.

„Sunt o persoană complet diferită, cred că mi-a îmbunătățit fiecare aspect al vieții”, a spus el.

Tot în acel an, în luna octombrie, Berry, care are o fiică, pe Nahla, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei iubit Gabriel Aubry și pe Maceo, care are nouă ani, cu Olivier Martinez, a spus că a venit în sfârșit timpul să găsească un bărbat care să o facă fericită, numindu-l pe Hunt „dragostea vieții ei”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri