Leni și Heidi Klum/ Profimedia
Divertisment

Leni și Heidi Klum/ Profimedia

Heidi Klum, eclipsată de fiica ei de 20 ani, la Cannes. Leni a pus pe ea o rochie transparentă, mama ei și-a lăsat picioarele la vedere

Heidi Klum și fiica ei au atras toate privirile joi seară la Gala amfAR Cinema Against AIDS, parte a Festivalului de Film de la Cannes. Leni, care este cea mai mare dintre cei patru copii ai lui Heidi, a pozat alături de mama ei pe covorul roșu, asemănarea dintre cele două fiind izbitoare. 

Supermodelul de 50 de ani a strălucit într-o rochie extravagantă roz, realizată din straturi voluminoase de tul cu volane. Piesa de avangardă se înfășura în jurul taliei ei, curgând într-o trenă dramatică ce i-a scos în evidență picioarele tonifiate. Heidi a completat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto din satin și cercei supradimensionați, radiind pentru camerele de fotografiat.

Heidi Klum/ Profimedia
Heidi Klum/ Profimedia

Citește și: "Asta înseamnă 50 de ani!" Heidi Klum și-a pus din nou aripile de îngeraș și a făcut show într-un costum de baie alb

În același timp, fiica ei, Leni, în vârstă de 20 ani, a contrastat cu eleganța mamei sale, alegând o rochie neagră îndrăzneață din plasă transparentă, decorată strategic cu trandafiri peste bust și talie pentru a acoperi zonele intime. Leni a asortat rochia cu mănuși din plasă și pantofi cu toc negri, completându-și look-ul cu un colier cu diamante și o coafură elegantă. Cele două au fost văzute împreună pe covorul roșu, Heidi sărutând-o dulce pe obraz pe Leni, demonstrându-și mândria de mamă.

Leni și Heidi Klum/ Profimedia
Leni și Heidi Klum/ Profimedia

Leni este fiica omului de afaceri Fabio Briatore, în vârstă de 73 de ani, cu care modelul german a avut o scurtă relație. Heidi și Briatore s-au despărțit chiar în timpul sarcinii, iar aceasta s-a cuplat la scurt timp cu artistul Seal, care a și adoptat-o pe Leni. Micuță nu a avut nicio relație cu tatăl ei biologic până de curând, când cei doi au luat, în sfârșit, legătura.

Citește și: Heidi Klum și fiica ei de doar 19 ani, pictorial de senzație în lenjerie intimă. Imaginile cu cele două i-au cucerit pe fani

Leni și Heidi Klum/ Profimedia
Leni și Heidi Klum/ Profimedia

Heidi este căsătorită în prezent cu muzicianul Tom Kaulitz, care este cu 16 ani mai tânăr decât ea. Cei doi au făcut nunta în 2019. Heidi a mai fost căsătorită și cu Ric Pipino, timp de cinci ani, și cu Seal, timp de nouă ani. Pe cei trei copii din căsnicia cu Seal îi ține deocamdată departe de lumea mondenă, Heidi a introdus-o pe Leni în modelling încă din adolescență. Tânăra în vârstă de 20 ani face acum furori la orice apariție pe covorul roșu.

Gala amfAR desfășurată la Cannes aduce anual o mulțime de celebrități în sudul Franței pentru a strânge fonduri și a crește conștientizarea pentru organizația nonprofit dedicată luptei împotriva SIDA. Festivalul de Film de la Cannes, cel mai mare festival de film din lume, a fost conceput în 1939 ca o alternativă la Festivalul de Film de la Veneția și se ține anual din 1946, cu excepția anilor 1948 și 1950 din lipsă de fonduri.

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri