11th Annual Women In Film Pre-Oscar Cocktail Party presented by Max Mara and Lancome with additional support from Crustacean Beverly Hills, Johnnie Walker, Stella Artois and Cambria - Red Carpet
Divertisment

Eiza Gonzales, Foto: Getty Images

Întoarce privirile oriunde merge. Cum a fost surprinsă Eiza Gonzales pe străzile din Los Angeles

Eiza Gonzalez, celebra actrița mexicană care face furori la Hollywood, a fost surprinsă în Los Angeles, în timp ce se îndrepta către un local pentru a lua prânzul cu prietenii, iar silueta sa a întors toate privirile.

Adepta unui stil de viață sănătos, actrița, în vârstă de 30 de ani, este văzută adesea în hainele de sală, pe care le poartă atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul ieșirilor în oraș. Îmbrăcată într-un set vișiniu, format dintr-un maiou scurt și colanți, accesorizat cu o geantă crem, o șapcă albastră și un hanorac prins în talie, Eiza a fost ținta paparazzilor, care i-au fotografiat trupul sculptat din toate unghiurile.

Citește și: Anna Wintour, criticată dur după ce a invitat la gala Met staruri de pe rețelele sociale, în detrimentul actorilor de la Hollywood

Eiza Gonzalez, mereu în centrul unor controverse

Eiza Gonzalez nu este cunoscută doar pentru frumusețea ei, ori pentru rolurile pe care le-a interpretat, ci și pentru faptul că de-a lungul timpului au apărut zvonuri că s-ar iubi cu bărbați faimoși. Mai exact, în 2013, actrița a fost în centrul atenției după ce a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-l săruta pe Liam Hemsworth, pe atunci logodnicul lui Miley Cyrus.

Citește și: Margot Robbie, cel mai sincer interviu. Actrița a dezvăluit ce-i lipsește cel mai mult de când a devenit celebră: ”Mi-e foarte dor!”

S-a scris, de asemenea, că ar fi avut o aventură și cu Cristiano Ronaldo. De asemenea, ea a avut o relație și cu Josh Duhamel, de care s-a despărțit în 2018, după doar cinci luni de relație. Cei doi și-au spus adio din cauza programelor încărcate de filmare, lucru care i-a împiedicat să petreacă mai mult timp împreună.

În prezent, actrița din "I Care a Lot", se întalnește cu jucătorul Lacrosse Paul Rabil, relație care a fost făcută publică în luna iulie.

*EXCLUSIVE* Eiza Gonzales steps out to dinner with new boo, Lacrosse pro, Paul Rabil at Plant Food + Wine vegan restaurant in Venice Beach

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri