Kim Basinger and her daughter Ireland Baldwin on Red Table Talk
Divertisment

Kim Basinger și fiica ei Ireland Baldwin, la Red Table Talk. Profimedia

Ireland Baldwin, acuzată de fani că a beneficiat de nepotism în cariera sa. Fiica lui Alec Baldwin a avut o reacție agresivă pe TikTok

Fiica lui Alec Baldwin, Ireland Baldwin, a reacționat pe contul său de TikTok în urma criticilor primite de la fani, care o acuzau că a beneficiat de nepotism.

Recent, tânără în vârstă de 26 de ani a fost întrebată de urmăritorii ei de pe platforma de socializare dacă lucrează și, în ciuda faptului că aceasta nu este o întrebare care ar trebui să o afecteze, Ireland a considerat că a fost spusă într-o manieră urâtă și pasiv-agresivă, astfel că le-a răspuns fanilor curioși în același mod. 

Baldwin a dezvăluit că în prezent se ocupă de mai multe afaceri, pe care le are împreună cu iubitul ei, muzicianul RAC. Ea a spus că cei doi lucrează pentru a deschide o cafenea, un magazin de vinuri și un butic și susține că au în plan și „înființarea unui brand”. 

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin a fost dependentă de alcool și de pastile. Ireland Baldwin nu a vorbit cu părinții ei timp de un an

Modelul a adăugat și faptul că are grijă de un câine pe care l-a salvat dintr-un centru pentru animale: „Lucrez într-un centru de adopție pentru câini, cu o mulțime de asistente și medici veterinari”. 

@irelandshmireland Replying to @Elodie ♬ original sound - Ireland

Mai mult, Ireland, care este fiica actorilor Alec Baldwin și Kim Basinger, susține că lucrează și la un scenariu de film, după ce și-a deschis împreună cu un coleg o companie de producție. „Prezentăm emisiuni TV și scriem scenarii de filme, lucrăm la chestii comerciale. Abia am început, dar toată lumea trebuie să înceapă de undeva”, a spus Baldwin. 

Când a fost întrebată dacă a „lucrat vreodată într-un loc de muncă plătit pe oră”, aceasta a spus că a avut parte de această experiență de la o vârstă fragedă, lucrând cu mama ei pentru a salva animalele. De asemenea, tânăra a mărturisit că a lucrat într-un magazin de înghețată și un magazin de îmbrăcăminte.

@irelandshmireland Replying to @Ray Bradbury’s Ghost ♬ original sound - Ireland

Ireland și-a început cariera de model la vârsta de 17 ani, iar mai târziu a mers la o școală de film, dorind să intre în industria în care activează părinții săi. Deși nu primește bani de la aceștia, tânăra înțelege că provine dintr-o familie privilegiată și  le este recunoscătoare pentru că au ajutat-o atât de mult în parcursul ei. „Da, mi-au făcut viața mult mai ușoară în comparație cu a multor oameni”, a spus aceasta. 

@irelandshmireland Replying to @Ellen ♬ original sound - Ireland

Citește și: Ireland Baldwin, criticată de fani pentru că și-a făcut o operație estetică: „Ești prea tânără și prea frumoasă ca să faci asta”

Într-un alt videoclip, Ireland a răspuns unui comentariu de la un fan în care acesta a făcut referire la nepotism și la faptul că a profitat de numele familiei sale pentru a deveni cineva. „Singura problemă atunci când ești copil de familie bună este atunci când nu ai conștiință de sine. Nimic nu e mai rău decât atunci când cineva se naște într-o familie faimoasă. Sunt și o mulțime de lucruri rele care vin odată cu lumina reflectoarelor. Eu nu stau în preajma părinților mei, așteptând că mi se ofere oportunități. Sunt propria mea persoană și fac lucruri. Știu că e greu de acceptat pentru voi”, a declarat Ireland. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri