irinel columbeanu, monica gabor, irina columbeanu
Divertisment

Irina, alături de părinții ei, Irinel Columbeanu și Monica Gabor / Foto: Instagram

Irinel Columbeanu este pregătit să-și vadă fiica după cinci ani. Afaceristul pleacă în America și vrea ca iubita lui să îl însoțească

Irinel Columbeanu a decis să plece în America pentru a se reuni cu fiica sa, Irina, care locuiește de aproximativ cinci ani alături de mama ei, Monica Gabor. Într-un interviu acordat revistei Cancan, fostul om de afaceri a dezvăluit detalii despre planurile sale de călătorie și a exprimat dorința ca noua sa iubită să-l însoțească.

Din anul 2018, Irina Columbeanu nu mai trăiește în România alături de tatăl său, ci s-a stabilit în America împreună cu Monica Gabor, mama ei, și cu partenerul acesteia, Mr. Pink. De-a lungul celor cinci ani, Irina nu a mai revenit în România și, prin urmare, nu și-a mai revăzut tatăl. Irinel Columbeanu avea inițial planificată o călătorie în America la sfârșitul anului trecut pentru a se reuni cu fiica sa, dar din diverse motive această călătorie a fost amânată. Acum, el s-a hotărât, iar pe data de 13 iunie, în doar câteva zile, se va îmbarca în avion cu destinația America.

Citește și: Irinel Columbeanu nu și-a mai strâns fiica în brațe de cinci ani. Irinuca s-a mutat la mama ei, în SUA: "Monica hotărăște"

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

„Voi pleca în America pe 13 iunie. Deja am stabilit cu Irina, mi-am rezervat și biletele de avion”, a declarat pentru Cancan Irinel Columbeanu, care speră ca noua iubită milionară să îl însoțească. „Eu o să-i propun, nu știu însă dacă va dori și dacă va putea veni atunci cu mine”, a adăugat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și-a cunoscut noua iubită, pe Ani, care este milionară, în cea mai recentă vacanță în Delta Dunării. Ani este o femeie de afaceri foarte cunoscută și locuiește în București. 

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește însă să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția încă de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a mărturisit acum câteva zile Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011, iar fetița lor, Irina, a rămas în grija lui, în România. Acum cinci ani, Irinuca a ales să meargă la mama ei în America, iar de atunci locuiește acolo. Foștii soți au acum o relație mai bună. Au trecut peste certurile și scandalurile de la divorț și sunt uniți pentru creșterea și educația Irinei Columbeanu, care e la liceu în America.

Citește și: Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, succes la 15 ani. Cum a reușit să câștige aproape 10.000 de euro

„Cu Monica mă înțeleg bine! Cu Irinuca, la fel de bine! Chiar astăzi dimineață am vorbit cu ea (n.r. – Irinuca). I-am trimis prin mesaje niște mascote și mi-a spus că îi plac. Vorbesc cu ea aproape în fiecare zi. Ne înțelegem de minune. Fiica mea nu știu când mai vine în România, însă vă pot spune că o să merg eu în decembrie, de sărbători, la ea. Nu știu câte zile o să stau acolo, este și în funcție de biletul de avion pe care o să îl găsesc în perioada următoare. Nu o să fiu cazat la hotel. Cel mai probabil o să stau acasă la Monica. Ea este tot cu Mr. Pink. Nu s-au despărțit, nici nu au fost certați”, a declarat Irinel Columbeanu acum câteva luni, pentru click.ro.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri