Iuliana Luciu
Divertisment

Iuliana Luciu / Facebook

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, primele declarații după ce s-a zvonit că a renunțat la televiziune. Din ce își câștigă bruneta banii

Iuliana, sora Nicoletei Luciu, este din nou în centrul atenției. Zilele trecute, tânăra în vârstă de 35 de ani a fost DJ într-un club exclusivist din Monaco, iar ulterior toată lumea s-a întrebat dacă a renunțat la televiziune, motiv pentru care și-a dorit să clarifice lucrurile.

După ce a dezvăluit că a fost DJ într-un club din Monaco, ea fiind mândră de munca depusă, Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, a fost asaltată de întrebări, mulți dintre prietenii ei fiind curioși dacă a renunțat la televiziune.

Citește și: Nicoleta Luciu, neschimbată la 40 de ani. Cum arată acum vedeta considerată cea mai frumoasă femeie din România

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Astăzi, însă, sora Nicoletei Luciu și-a dorit să clarifice lucrurile, așa că a făcut public un mesaj inedit pe rețelele sociale.

Am fost întrebată dacă am renunțat la televiziune. Nu am de când să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme...Deocamdată.”, a scris ea în dreptul unui colaj în care apare atât într-un platou de televiziune, cât și în clubul în care a mixat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Iuliana Luciu ar avea o relație cu Cristian Mitrea

Iuliana Luciu a fost, de asemenea, în centrul atenției în luna decembrie a anului trecut, când a fost surprinsă în compania lui Cristian Mitrea, celebrul luptător MMA și fostul partener al Andreei Mantea.

Citește și: Lorenzo Lazo și-a refăcut viața după moartea lui Edith Gonzalez. Femeia care i-a sucit mințile e mai tânără cu 24 de ani

Deși mulți s-au grăbit să spună că formează un cuplu, Iuliana a declarat atunci că între ei nu este nimic altceva decât o relație de prietenie.

Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei.Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public”, a declarat Iuliana, potrivit Libertatea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri