Divertisment

James Corden a slăbit si arată impresionant. În ce constă programul Weight Watchers urmat de acesta

James Corden arată impecabil după ce slăbit șase kilograme în cinci săptămâni cu ajutorul dietei Weight Watchers.

Gazda emisiunii The late late Show e luptă de ani buni cu kilogramele în plus, pe care a reușit le elimine treptat, iar acum, vedeta a început dieta Weight Watchers, care i-a adus deja rezultate vizibile.

James Corden

James, în vârstă de 42 de ani, a fost surprins de paparazzi zilele acestea și, în ciuda hanoracului larg pe care îl purta, se poate vedea că acesta este mult mai suplu. Se pare James Corden s-a înscris în programul Weight Watchers, care l-a ajutat includă o serie de exerciții și activități fizice în rutina sa, precum alergatul sau ridicarea de greutăți, dar și mese sănătoase.

Citeşte şi: Rebel Wilson, de nerecunoscut după ce a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă acum și care sunt alimentele la care a renunțat

Weight Watchers - ce este?

Weight Watchers este un program de slăbire existent de 56 de ani, redenumit în 2018 WW. Considerat mai mult un stil de viață, decât o dietă, programul WW are ca scop principal pierderea în greutate și ajutarea oamenilor -și schimbe obiceiurile alimentare proaste, spre a deveni mai sănătoși.

Cât costă programul Weight Watchers?

Atunci cândînscrieţi în program, există câteva planuri din care puteţi alege. Pentru fiecare, plătiți săptămânal, cu cel puțin o lună de angajament, întrucât slăbitul nu are loc peste noapte.

Planul digital, care costă 3,83 dolari pe săptămână oferă un program mai mult autodidact cu acces la aplicația și website-ul lor. Acolo veți avea acces la aplicații de urmărire a numărului de calorii și a exercițiilor efectuate, acces la diete și lista lor de exerciții și o platformă unde puteți socializa cu alte persoane înscrise în program.

Planul Digital 360, care costă 5,07 dolari pe săptămână oferă aceleași facilităţi ca cel de mai sus, plus consiliere live și la cerere.

Planul de ateliere nelimitate + digital costă 7,15 dolari pe săptămână și vă oferă acces digital și sesiuni nelimitate față în față (virtuale sau în persoană) conduse de antrenori şi alți membri.

Planul Consiliere 1-la-1 + Digital costă 11 dolari pe săptămână și oferă acces digital și coaching cu un antrenor privat pentru a vă sprijini și motiva.

Citeşte şi: 7 alimente pe care Regina Elisabeta le mănâncă zilnic. Dieta care a ajutat-o să fie sănătoasă până la 94 de ani

Care sunt alimentele cu zero puncte?

Programul Weight Watcher a pus la dispoziția membrilor săi o listă cu peste 200 de alimente considerate având zero puncte, pe care aceștia le pot consuma în cantități nelimitate. Aceste alimente sunt în mare fructe și legume, urmate de ouă, proteine ​​slabe (piept de pui, carne de curcan, majoritatea peștilor) și lactate fără grăsimi.

Băuturile cu zero puncte le includ pe cele fară zahăr sau grăsimi, cum ar fi cafeaua neagră, ceaiul negru și apa.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri