jane fonda
Divertisment

Jane Fonda, superbă și tonică la 84 de ani. / Foto: Profimedia

Jane Fonda, superbă și la 84 de ani. Părul grizonant, energia debordantă și hainele tinerești o prind de minune

Mereu proaspătă și aranjată, Jane Fonda este, și la 84 de ani, o prezență tonică, modernă și plină de viață. Legendara actriță a fost surprinsă zilele trecute într-o ținută cool, care i-a venit de minune.

În pantaloni albi cu talie înaltă și o cămașă colorată, cu părul grizonant coafat lejer, Jane a fost prezentă la emisiunea Good Morning America, unde și-a promovat cel mai nou film de animație, "Luck".

Și la această vârstă, Fonda este la fel de zveltă ca în anii '80, când devenise un influencer al vremurilor în materie de aerobic și întreținere corporală. 

Citește și: O mamă de 65 de ani a defilat în costum de baie alături de fiica ei. Cele două sunt pasionate de fitness și par mai degrabă surori

Jane Fonda
Jane Fonda, haine tinerești, energie debordantă. / Foto: Profimedia

Ce intervenții estetice are Jane Fonda

În trecut, actrița a avut implanturi mamare, dar a renunțat la ele. Ea a suportat mai multe intervenții de tip facelift, despre care spune că au fost făcute mai mult pentru supraviețuire decât din vanitate.

Citește și: Jane Fonda, pe coperta revistei Glamour la 84 de ani: ”Nu am vrut să ajung la sfârșitul vieții cu regrete!”

"Sunt mândră ca arat așa la vârsta mea, dar am făcut o operație estetică. Nu o să mint în legătură cu asta. Mă săturasem să arăt mai obosită decât eram de fapt", spunea Fonda în urmă cu câțiva ani.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori: cu regizorul Roger Vadim, cu activistul politic Tom Hayden și cu magnatul media Ted Turner.

Foto: Profimedia, Getty Images

Etichete: silueta , jane fonda , actrita

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri