Jennifer Aniston/ Instagram
Divertisment

Jennifer Aniston/ Instagram

Jennifer Aniston a fost întreruptă de câinii ei în timp ce își făcea antrenamentul. Momentul adorabil cu actrița a devenit viral

Jennifer Aniston a împărtășit cu fanii ei un videoclip adorabil  în care apare în timp ce se antrenează acasă, însă este întreruptă de doi dintre câinii ei. Actrița pare să fie epuizată de energia patrupezilor. 

Actrița din „Friends” este o mare iubitoare de animale, având în prezent trei câini pe nume Lord Chesterfield, Clyde și Sophie. Recent, Jennifer le-a cucerit inimile urmăritorilor săi după ce a postat câteva imagini cu doi dintre câinii ei, respectiv Lord Chesterfield și Clyde, care nu se mai satură de ea, întrerupându-i antrenamentul. 

Citește și: Cum arată Jennifer Aniston într-o pauză de la filmări, în Hawaii. Actrița se mândrește cu o siluetă de invidiat la aproape 53 de ani

În clip, actrița în vârstă de 52 de ani părea să fie epuizată de energia patrupezilor ei, fiind nevoită să-i distreze pe cei doi, în timp ce și-a întrerupt antremanetul zilnic. Videoclipul începe cu Aniston care face câteva abdomene în timp ce prietenii ei blănoși i-au intrat sub picioare și s-au jucat cu un animal de pluș. Atunci când aceasta a vrut să ridice greutatea de lângă ea, câinele alb, Chesterfield, a dorit puțină atenție, astfel că i-a stat în cale, ulterior imitându-i mișcările. Actrița a cedat în cele din urmă distracției, renunțând la exerciții.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum se menține în formă Jennifer Aniston

În cadrul unui interviu pentru revista People, Jennifer Aniston a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a se menține în formă. Potrivit interviului acordat de aceasta, Jennifer sare peste micul dejun, urmează o dieta intermitentă și participă la lecții de Pilates, pe lângă viața agitată pe care o duce la Hollywood.

„Fac un fel de post intermitent în mod natural, pentru că nu îmi place să iau micul dejun. Îmi place să beau o ceașcă de cafea și să iau o capsulă de colagen”, a împărtășit ea, potrivit sursei citate. 

Citește și: Jennifer Aniston arată uimitor la vârsta de 52 de ani. Actrița s-a afișat învelită într-un prosop și fără pic machiaj

Vedeta, care a devenit purtător de cuvânt al proteinelor vitale, spune despre colagen că face minuni în cazul „părului, unghiilor, pieli, rezistenței și articulațiilor”. În ciuda alimentației atent aleasă, Aniston recunoaște că mănâncă și carbohidrați din când în când: „Am început să fiu mai permisivă, îmi dau voie să mănânc paste, un sandwich. Toată lumea se teme foarte mult de coșul cu pâine, iar eu nu mă mai tem. Atâta timp cât totul se face cu moderație. Există ceva legat de carbohidrați pe care corpul meu îl apreciază, de parca mi-ar spune: „ Oh, mulțumesc! De ce mă privezi de lucrurile pe care le iubesc?”, a adăugat vedeta din "The Morning Show".

Tot în cadrul interviului, actrița a dezvăluit și faptul că a apelat la terapie și meditație pentru santatea ei mintală. „Chiar mi-a fost de folos terapia. Fiind o persoană publică, există o mulțime de lucruri uimitoare care vin cu asta. Dar există, de asemenea, o mulțime de lucruri dure, pentru că suntem doar niște oameni priviți ca niște ținte”, a remarcat ea. "Meditez în fiecare zi, mă așez în liniște și scriu".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri