Jennifer Lopez in new advertising photoshoot for the Intimissimi "This is me now" collection
Divertisment

Jennifer Lopez. Profimedia

Jennifer Lopez, adevărul din spatele aspectului său veșnic tânăr. Un apropiat al artistei a dezvăluit totul: „Muncește din greu”

Jennifer Lopez, continuă să impresioneze cu aspectul său mereu tânăr, chiar și la vârsta de 54 de ani, având un ten perfect și o siluetă de invidiat. Acum, directorul muzical al artistei a dezvăluit care este secretul soției lui Ben Affleck și cum reușește să arate impecabil tot timpul. 

Kim Burse, care a lucrat anterior și cu Beyoncé, Queen Latifah, Ciara și Tamara Braxton, colaborează cu JLo de 13 ani. Într-un interviu oferit pentru DailyMail, Kim, în vârstă de 55 de ani, a lăudat-o pe Jennifer pentru faptul că muncește din greu și susține că vedeta „nu se va retrage prea curând”. 

Citește și: Reacția lui Jennifer Lopez când un grup de femei se uită la Ben Affleck: „Înapoi, nenorocitelor”

„Se ocupă de toate, de bunăstarea personală, de cea fizică. Ea se asigură că totul este așa cum vrea și muncește din greu pentru tot”, a explicat aceasta. 

Kim a mai declarat că artista a lucrat extrem de mult pentru spectacolul de la Super Bowl din februarie 2020, dezvăluind că Jennifer se întâlnea cu echipa sa încă de la primele ore ale dimineții. 

„În perioada dinainte de Super Bowl am muncit atât de mult pentru cele șase minute cât a durat totul. Ne-am asigurat că facem totul împreună și ea a fost cu noi în fiecare zi la repetiții”, a completat ea. 

Citește și: Jennifer Lopez, strălucitoare la brațul soțului ei, într-o rochie transparentă, decupată pe picior. Cuplul serii la o gală în LA

Directorul muzical a spus, de asemenea, că a văzut-o pe JLo cât de vulnerabilă era în unele moment, iar apoi, după ce urcat pe scenă s-a „transformat”. „Când este în timpul spectacolului și își îmbracă ținuta de scenă, își pune machiajul și își aranjează părul, se transformă total”. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri