Jessie J
Divertisment

Jessie J / Getty Images

Jessie J își dorește să devină mamă în curând și nu-i pasă că s-a îngrășat: ”Am acumulat câteva kilograme, dar nu mai am 17 ani!”

Jessie J, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că își dorește să aibă un copil în viitorul apropiat și a explicat că trupul ei s-a schimbat.

În vârstă 34 de ani, celebra cântăreață a trecut prin momente delicate anul trecut, când a rămas însărcinată, iar mai apoi a pierdut sarcina. Acum, însă, ea a vorbit despre faptul că a acumulat câteva kilograme, însă niciodată nu s-a simțit mai încrezătoare în corpul ei.

”Am câteva kilograme în plus și n-am mai fost la sală de ani de zile, dar sincer, mă simt grozav. Nu mai am 17 ani, îmi doresc un copil și încerc să-l am, așa că trupul meu se schimbă”, a declarat artista în cadrul unui interviu pentru un post de radio din Londra.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Jessie J este devastată. Cântăreața a pierdut sarcina pe care și-o dorea atât de tare: “Tristețea este copleșitoare”

Artista, care are o relație cu bachetbalistul Chanan Colman, a mărturisit că este de părere că a găsit dragostea în brațele acestuia și crede că relația lor este mai puternică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea a făcut publică relația cu Chanan, în vârstă de 38 de ani, în urmă cu câteva luni, după ce au ieșit împreună să ia prânzul. O lună mai târziu, ea a dezvăluit că este foarte îndrăgostită și că în sfârșit ”își vede viața alături de persoana aceea.”.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Jessie J a pierdut o sarcină în noiembrie 2021

Anul trecut, în luna noiembrie, Jessie J reușise să rămână însărcinată, după ce în 2014 dezvăluise că nu poate avea copii pe cale naturală, dar la scurt timp după vestea care îi bucura sufletul, a venit cea care a pus-o în genunchi: inima bebelușului din burtă încetase să mai bată.

A doua zi după această tragedie, cântăreața de 33 de ani a ținut să urce pe scenă, în cadrul unui concert restrâns pe care îl avea programat în Los Angeles. Nu s-a putut abține și a izbucnit în lacrimi: "Vă rog să-mi fiți alături în seara asta. Trec prin multe și nu o să mă prefac că nu e așa. Nu există nimic altceva care să mă ajute mai mult decât asta (să cânte în fața oamenilor - n.r.)", și-a început Jessie J discursul emoționant, care a decis să le povestească celor prezenți la eveniment drama prin care trece.

Citește și: Jessie J este devastată. Cântăreața a pierdut sarcina pe care și-o dorea atât de tare: “Tristețea este copleșitoare”

"Am decis să am un bebeluș de una singură și, printr-un miracol, a funcționat pentru scurt timp, dar ieri a fost .... Acesta a fost, cu siguranță, cel mai greu an prin care am trecut vreodată. În decembrie îmi pierdusem auzul și am fost diagnosticată cu Meniere, apoi mi-am pierdut vocea, ceea ce a fost groaznic pentru că nu știam cine sunt dacă nu cânt, iar apoi mi-am pierdut copilul. Știu că voi fi ok, nu am altă variantă de ales. Am vrut să fiu aici în această seară pentru că, pe lângă conversații superficiale și postări pe Instagram, cred în a fi uman, vulnerabil și real. Nu m-am simțit niciodată mai singură ca în ultima săptămână", a mai transmis cântăreața britanică în fața zecilor de oameni strânși să o audă cântând.

Etichete: sarcina , copil , silueta , jessie j

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri