Kelly Osbourne
Divertisment

Kelly Osbourne / Foto: Profimedia-Instagram

Kelly Osbourne, super schimbată și la trup, și la chip. În ultimii ani a trecut prin transformări de-a dreptul uluitoare

Kelly Osbourne continuă să uimească cu transformarea ei. Fiica lui Ozzy Osbourne s-a operat la stomac în 2018, iar de atunci a slăbit cel puțin 38 de kilograme. Și la nivelul feței se observă schimbări evidente.

Kelly i-a uimit pe internauți cu cele mai noi poze postate pe Instagram, care o arată nu doar zveltă, ci și cu buze mai proeminente și o linie a maxilarului perfect definită.

Citește și: Kelly Osbourne îl critică pe prințul Harry: Este un plângăcios. "La naiba, viața tuturor este grea"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am făcut operația. Nu mă interesează ce zice lumea. Am făcut-o, sunt mândră de asta. M-am operat la stomac, e cel mai bun lucru pe care l-am făcut", spunea Kelly în 2020.

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne, 2011 / Foto: Profimedia

În legătură cu aspectul chipului ei, ea nu s-a ascuns și a recunoscut că a făcut injecții pentru a-și schimba forma feței și a maxilarului, după ce a avut un caz grav de disfuncție a articulației temporomandibulare, scrie Daily Mail. "Atunci a început lumea să observe că am slăbit".

La sfârșitul lui 2022, Kelly a născut primul ei copil, un băiețel, cu iubitul ei, Sid Wilson.

Citește și: Kelly Osbourne, transformare fenomenală după ce a slăbit 38 de kg: ”M-am răzbunat pe bărbații care au spus că sunt prea grasă!”

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri