Kendall Jenner/ Profimedia
Divertisment

Kendall Jenner/ Profimedia

Kendall Jenner încearcă din nou să taie un castravete după ce internauții au răs de ea. Modelul a dat dovadă de perseverență

Kendall Jenner a încercat din nou să taie un castravete la scurt timp după ce a fost ținta glumelor în mediul online, după un episod din „The Kardashians”. Modelul în vârstă de 26 de ani a dat dovadă de perseverență în bucătărie, deși a demonstrat că taiatul legumelor nu este punctul ei forte. 

La începtul acestei luni, Kendall Jenner a devenit virală în mediul online după ce a apărut o secvență cu ea încercând să taie un castravete. Vedeta din reality show-ul „The Kardashians” și-a dorit să pregătească o gustare și a refuzat oferta mamei sale de a-l pune pe bucătarul profesionist al familie să pregătească ceva pentru ea, aceasta insistând că „o face singură” și că tăierea castraveților este foarte ușoară.

Citește și: Kendall Jenner, aproape de nerecunoscut după cea mai recentă schimbare de look. Modelul, la filmări în rochie mini și cizme cu toc

Kendall s-a făcut de râs atunci când a vrut să demonstreze că poate găti, iar tehnica ei de a tăia legumele i-a amuzat cumplit pe fani, devenind o glumă pe întreg internetul. Chiar și Kris Jenner a rămas uimită de modul dubios al fiicei sale de a taia castravetele. 

@calabasaswings #cucumber #kitchenskills #cooking #snack #kendalljenner ♬ original sound - Stefano

După ce imaginile au apărut pe internet, o mulțime de fani s-au grăbit să lase comentarii: „Kendall Jenner nu știe cum să taie un castravete, iar modul în care Kris Jenner cheamă bucătarul este foarte amuzant”, „Oricând ai impresia că nu te pricepi să faci un lucru, uită-te la Kendall Jenner care taie un castravete. Te vei simți mai bine”.

Utilizatorii de pe rețelele de socializare au creat videoclipuri în timp ce o imitau pe Kendall Jenner tocând un catravete și chiar și sora sa, Kylie Jenner, a râs de aceasta într-un videoclip postat pe contul de Tik Tok. Ea a scris la descrierea clipului: „Eu și fata castravete”. 

@kyliejenner

me and cucumber girl

♬ Tear in My Heart - twenty one pilots

Acum, la câteva săptămâni de când imaginile cu modelul au umplut mediul online, Kendall le-a arătat fanilor că exersează tăierea castraveților postând pe contul său de Instagram o fotografie în care apare un tocător colorat, pe care se afla un cuțit bine ascuțit și un castravete. 

Citește și: Când va face Kendall Jenner primul ei copil. Kris Jenner vrea ca fiica ei să-i ofere al 12-lea nepot: „E singura care n-are un copil”

„Iar începem”, a scris Kendall alături de fotografia postată la InstaStory. 

Kendall Jenner încercând să taie un castravete/ Instagram
Kendall Jenner încercând să taie un castravete/ Instagram

Cu toate acestea, modelul nu a postat și imaginile în care le arată fanilor noua tehnică de feliat legumele. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri