Kendall Jenner/ Foto: Instagram
Divertisment

Kendall Jenner/ Foto: Instagram

Kendall Jenner, seducătoare într-un costum de baie îndrăzneț. Imaginile de la piscină au făcut furori pe rețelele de socializare

Kendall Jenner a fost protagonista unui pictorial seducător. Modelul în vârstă de 28 de ani a pozat senzual lângă piscină, îmbrăcată într-un costum de baie îndrăzneț. 

Imaginile publicate pe contul său de Instagram, care fac parte dintr-o campanie la un brand de costume de baie, o arată pe Kendall pozând în diferite ipostaze care mai de care mai provocatoare. Sora mai mică a lui Kim Kardashian s-a lăsat fotografiată lângă mașina de lux, în propriul ei garaj, purtând un costum de baie dintr-o singură piesă, cu dungi albe și roșii, dar și în piscină, optând pentru un costum de baie format din două piesă, în diferite modele. 

Kendall Jenner/ Foto: Instagram
Kendall Jenner/ Foto: Instagram

Citește și: Kendall Jenner și Hailey Bieber, oprite de polițiști în Beverly Hills. Ce regulă de circulație a încălcat sora lui Kim Kardashian

Ulterior, Kendall a apărut în duș, lângă un bărbat misterios, care a stârnit imediat curiozitatea fanilor de pe rețelele de socializare. Modelul masculin era complet gol, în timp ce Jenner purta un tricou alb și o pereche de bikini roșii. Unii fani au speculat că bărbatul ar putea fi noul iubit al vedete: „I-a luat locul lui Bad Bunny. Nu e corect”, a comentat un fan.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Același model masculin a fost văzut și întins lângă Kendall, lângă piscină, în timp ce ea purta un costum de baie minuscul, evidențiindu-și fizicul tonifiat.

Kendall Jenner/ Foto: Instagram
Kendall Jenner/ Foto: Instagram

Citește și: Kendall Jenner și-a pus pe ea cel mai mic costum de baie și a pozat cu dezinvoltură, din toate unghiurile, pe plaja din Barbados

Modelul a apărut recent pe coperta numărului Vogue din vara 2024. În interviul său sincer cu publicația, Kendall a vorbit despre lupta sa de 20 de ani împotriva anxietății, dezvăluind că a avut „două luni grele”.

Kendall a recunoscut că a fost „mai tristă” decât de obicei și a detaliat modul în care abordează sănătatea mintală. Ea a spus: „În cariera mea în acest moment mă simt foarte stabilă, cu adevărat plină de speranță. Dar am avut două luni grele. Nu am fost eu însămi și prietenii mei au văzut asta. Sunt mai tristă decât de obicei. Sunt mult mai neliniștită decât de obicei.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri