Celebrity Social Media Photos!
Divertisment

Kim Kardashian

Kim Kardashian, surprinsă pe plajă într-un costum de baie. Vedeta se relaxează după nunta surorii sale

Kim Kardashian s-a întors recent din Portofino, Italia, după ce a fost prezentă la nunta surorii sale, Kourtney Kardashian. După un weekend de distracție, vedeta în vârstă de 41 de ani avea nevoie de relaxare, astfel că a petrecut câteva ore la plajă. 

Starul din „The Kardashians” a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii, purtând un costum de baie senzual, format din două piese, de un albastru strălucitor. Kim Kardashian s-a bucurat de soarele arzător din Los Angeles, așezată pe două plăci de surf albastre. De asemenea, vedeta și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare de lux și și-a expus silueta de invidiat pentru a se bronza cât mai bine. 

Citește și: Kim Kardashian, într-o ținută spectaculoasă la nunta lui Kourtney Kardashian. Vedeta a arătat uimitor la petrecerea surorii sale

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile postate pe rețeaua de socializare sunt într-un adevărat contrast având în vedere că în timpul călătoriei sale în Portofino, Kim a optat pentru un stil vestimentar gotic, purtând rochii negre și accesorii inedite. 

Kim Kardashian/ Profimedia
Kim Kardashian/ Profimedia

Scandal pe rețelele sociale după ce Kim Kardashian a pozat pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit

Kim Kardashian a pozat pe coperta revistei ”Sports Illustrated Swimsuit”. Deși ea s-a arătat extrem de încântată de faptul că a fost aleasă, mulți dintre internauți au criticat dur alegerea făcută de reprezentanții companiei. Jurnaliștii de la ”Sports Illustrated” au ales patru persoane pentru a poza pe coperta revistei, între care Kim Kardashian, în vârstă de 41 de ani, Maye, mama lui Elon Musk, în vârstă de 74 de ani, Ciara, în vârstă de 36 de ani și modelul plus-size Yumi Nu, de asemenea, de 36 de ani.

Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Kim Kardashian a dezvăluit că a realizat pictorialul pentru coperta revistei ”Sports Illustrated” în luna ianuarie a acestui an și a ținut totul secret până acum.

”Dumnezeule, sunt pe coperta revistei Sports Illustrated. Am făcut aceste fotografii în ianuarie și a fost atât de greu să păstrăm totul seceret. Pentru locație m-am întors într-unul dintre locurile mele preferate din lume, Republica Dominicană. A fost o onoare și un vis devenit realitate să fiu pe această copertă.”, a scris Kim Kardashian în dreptul fotografiilor în care apare în apă, îmbrăcată într-un costum de baie nude, format din două piese.

Citește și: Cum a ajuns Kim Kardashian să poarte rochia lui Marylin Monroe la Met Gala 2022. Motivul pentru care i s-a permis să îmbrace creația

În ciuda acestui entuziasm, mulți dintre internauți nu s-au bucurat deloc să o vadă pe Kim Kardashian pe coperta revistei și au catalogat această decizie drept una ”ipocrită”, ținând cont de faptul că reprezentanții companiei anunțaseră că vor accepta doar reclame care promovează egalitatea de gen și, de asemenea, vor promova doar femei care s-au remarcat de-a lungul timpului, care au ceva de spus. 

Astfel, la scurt timp după ce reprezentanții companiei au făcut publică o fotografie prin care anunță faptul că vedeta apare pe coperta revistei, numeroși fani și-au arătat dezamăgirea. „De ce? Ați fi putut să apelați la o mulțime de oameni care au legături cu sportul.”, ”E rușinos. După cât ați muncit pentru a ne arătat femei care sunt incredibile, care au ceva de spus în viața de zi cu zi, faceți asta? Rușinos.”, ”Asta nu e o mișcare bună pentru voi.”, ”Nu voi cumpăra această revistă. Grație lui Kim, voi economisi zece dolari.”, ”Kim Kardashian este exact opusul femeilor naturale frumoase.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri