Kylie Jenner și Ariel Tejada/ Profimedia
Divertisment

Kylie Jenner și Ariel Tejada/ Profimedia

Kylie Jenner l-a rănit pe makeup artistul său în timpul unui zbor cu avionul privat. Totul a început de la o bătaie cu perne

În timpul unei călătorii cu avionul privat, Kylie Jenner l-a rănit din greșeală pe makeup artistul său. Ariel Tejada a apărut în mai multe imagini cu fruntea tăiată, mărturisind că vedeta din „Kardashians” a fost un pic prea agresivă în timpul unei bătăi cu perne. 

Potrivit imaginilor, Kylie și Tejada au avut parte de un final neașteptat după o bătaie cu perne în timpul unui zbor privat al vedetei din America. După ce makeup artistul a primit o pernă în față, acesta s-a ales cu o tăietură zdravănă pe frunte. Cu toate acestea, tânărul de 28 de ani nu părea să se simtă rău, ci mai degrabă s-a amuzat copios de situație. 

Citește și: Kylie Jenner și Timothee Chalamet au fost văzuți împreună pentru prima dată. Vedeta și-a petrecut timpul acasă la celebrul actor

Kylie Jenner și Ariel Tejada/ TikTok
Kylie Jenner și Ariel Tejada/ TikTok

Ariel Tejada este un prieten foarte apropiat al lui Kylie. Acesta este makeup artistul vedetei de mai bine de opt ani și o însoțește pe aceasta peste tot, asigurându-se că arată tot timpul impecabil. 

Kylie Jenner și Ariel Tejada/ TikTok
Kylie Jenner și Ariel Tejada/ TikTok

În cel mai recent zbor al lor, cei doi au dus distracția la alt nivel, care l-a făcut pe Ariel să poarte pentru restul zilei o pungă cu gheață pe frunte. Tânărul a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini din timpul accidentării, sugerând în glumă că el este fratele care mereu se rănește atunci când se joacă cu sora lui. 

Citește și: Kylie Jenner, cea mai sinceră dezvăluire. Motivul pentru care vedeta își regretă operațiile estetice: „Nu vreau ca fiica mea..”

Videoclipul îl arată inițial pe Ariel aruncând ușor cu o pernă în direcția în care se afla Kylie, însă atunci când vedeta a aruncat perna înapoi, Ariel s-a ales cu o tăietură în mijlocul frunții. Pe fundal, Kylie poate fi auzită: „La naiba! Am nevoie de tine să mă machiezi”, iar Ariel a adăugat: „Cum este posibil să te alegi cu așa rană după o bătaie cu perne?”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri