Italy: 77th Venice Film Festival - Amants Red Carpet
Divertisment

Mădălina Ghenea, acoperită doar cu o eșarfă pe Instagram. Imaginile cu corpul ei perfect i-au cucerit pe fani

Mădălina Ghenea nu vrea să își piardă statutul de sex simbol nici în timpul pandemiei de coronavirus. În lipsa evenimentelor mondene și a covorului roșu, Mădălina face spectacol pe Instagram.

Modelul și-a încântat fanii cu un filmulet postat pe pagina sa de Instagram, unde apare acoperită doar de o eșarfă pe care o poartă pe post de rochie. Piesa… vestimentară acoperă doar strictul necesar și îi pune perfect în valoare corpul fără cusur.

“Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, i-au scris fanii după ce au văzut imaginile sexy.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De curând, Mădălina Ghenea le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram și a răspuns la o serie de întrebări venite de la aceștia.

Întrebată de fani daca a ținut vreodată regim, Mădălina a spus că ultimul ținut a fost de îngrășare. Fanii au insistat pe subiect și au întrebat-o cum de a reușit să se îngrașe fără să facă și burtică. “Ultima dată am ținut un regim de îngrășare, am reușit să pun 6 kg. Am un pic de burtică, dar sunt mandră de ea”, a spus Mădălina.

Citește și: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

Mădălina Ghenea a vorbit despre cum este să fii mamă singură și cum se descurcă cu creșterea fetiței sale de 3 ani jumate. În filmuletele postate pe story, Madalina le arată fanilor că micuța vorbește română, italiană și engleză și un pic de spaniolă.
“Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc”, spune Mădălina Ghenea.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Crăciun. Cum sărbătoresc românii nașterea Domnului

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri