Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov
Divertisment

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov / Foto: Profimedia

Se întețesc zvonurile privind idila dintre Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov. Dovezile care arată că s-a înfiripat ceva

De câteva săptămâni, au apărut noi zvonuri legate de viața sentimentală a Mădălinei Ghenea. Model și actriță, cunoscută pentru frumusețea ei, olteanca a fermecat, de-a lungul timpului, mai mulți bărbați celebri. Cu toate acestea, în ultimii ani a fost singură, dar asta nu a însemnat că nu a fost intens curtată. Iată că cel care i-ar fi picat cu tronc este tenismenul Grigor Dimitrov, în vârstă de 32 de ani.

La începutul lunii mai, Mădălina a fost pozată în loja bulgarului de la turneul din Madrid. Imediat, presa internațională a speculat o posibilă idilă între româncă și jucătorul de tenis a cărui avere depășește 22 de milioane de dolari. 

Citește și: Mădălina Ghenea, jefuită la ieșirea din aeroport. A rămas fără lucruri de mare valoare și crede că totul a fost planificat

„Bombă! Grigor Dimitrov i-a luat ochii unei actrițe din România. Frumoasa Mădălina a strălucit la ultimul meci al tenismenului bulgar”, a titrat presa din țara vecină după ce Ghenea a fost surprinsă în loja lui Dimitrov.

Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov. A fost emoționată și tensionată

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov cu Novak Djokovic. / Foto: Profimedia

Doar două săptămâni au trecut, și Ghenea a fost din nou fotografiată printre susținătorii lui Grigor, de data aceasta la Roma. Șatena a părut de-a dreptul tensionată și emoționată să privească partida celui despre care se spune că ar fi noul ei iubit. Și-a frecat mâinile a nerăbdare, a gesticulat și a fost tot timpul atentă la meci. Îmbrăcată într-o rochie albă și mulată, care i-a venit perfect pe corpul ei armonios și bronzat, Mădălina a captat atenția celor din tribune, dar și a fotografilor, aceasta nereușindă să scape nepozată.

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, în tribune la meciul lui Grigor Dimitrov cu Novak Djokovic. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au luat masa împreună

Chiar dacă a pierdut meciul în fața lui Novak Djokovic, Grigor a fost consolat de frumoasa româncă. Cei doi au luat cina împreună, iar tenismenul cu trei ani mai mic decât modelul a și postat pe InstaStory o imagine care arată că Mădălina i-a fost alături. Mai mult, aceasta i-a scris numele cu sos pe farfurie. La rândul ei, Ghenea a repostat poza, semn că nu s-a ferit să fie văzută cu Dimitrov. La doar două zile de la cina lor, bulgarul împlinește 32 de ani, așa că a sărbătorit în avans în perezența actriței.

madalina ghenea si grigor dimitrov
Mădălina Ghenea, cină cu Grigor Dimitrov / Foto: Instagram

În ultimii ani, Dimitrov, considerat unul dintre cei mai chipeși jucători de tenis, a avut relații cu femei superbe. Printre cuceririle lui se numără Maria Sharapova și Nicole Scherzinger.

Citește și: Mădălina Ghenea, vacanță de vis în Mexic în compania lui Emil Rengle, coregraful vedetelor. În ce ipostaze s-au filmat cei doi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri