Meghan Markle/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle/ Profimedia

Meghan Markle a ieșit în oraș fără Harry, după ce s-a scris că prințul se plictisește în California. Cine a însoțit-o pe ducesă

Meghan Markle a fost surprinsă de paparazzi la un restaurant italian din Beverly Hills, unde a ieșit să ia prânzul cu prietenii săi, fără prințul Harry. Fosta actriță din „Suits” a radiat într-o ținută elegantă, având un zâmbet larg pe față. 

Ducesa de Sussex părea foarte relaxată în timpul ieșirii sale, în ciuda faptului că soțul ei este îngrijorat după ce tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer. Meghan a purtat o ținută lejeră, dar elegantă, optând pentru o maletă neagră, pantaloni negri evazați și balerini asortați. Întregul look a fost completat de o palton maro, o geantă în aceeași nuanță și o pereche de ochelari de soare. 

Meghan Markle/ Profimedia
Meghan Markle/ Profimedia

Restaurantul de lux în care Meghan a fost văzută cu prietenii ei s-a deschis recent, la puțin timp după Anul Nou. Compania italiană, veche de 92 de ani, are restaurante și în Veneția, Milano, New York și Las Vegas. 

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

Apariția lui Meghan vine la puțin timp după ce presa internațională a scris că prințul Harry se plictisește în California și „se gândește să se mute temporar în Marea Britanie”. Potrivit autorului regal Tom Quinn, lui Harry „îi lipsesc atribuțiile regale, fiind singurul lucru pentru care a fost antrenat”. 

Quinn a adăugat că ducele de Sussex se gândește să se întoarcă temporar în Marea Britanie, în timp ce tatăl său primește tratamentul pentru cancer, relatează Mirror. Comentariile expertului vin după ce s-a zvonit că Harry s-a gândit deja să ajute Familia Regală în timp ce Regele nu se simte bine, însă orice posibilitate ca el să se întoarcă a fost exclusă de palat.

Citește și: Ce făcea Meghan Markle în timp ce Harry se întorcea din Anglia. Vestea că suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

„Lui Harry îi lipsesc îndatoririle regale și este singurul lucru pentru care a fost antrenat. Se plictisește în California. El știe că pentru a-și păstra valoarea și interesul lumii ar fi mai bine să nu se pensioneze, așa că întoarcerea în Marea Britanie nu doar că ar ajuta Familia Regală, ci ar fi un lucru benefic și pentru el”, spune Tom Quinn. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri