archie botez
Divertisment

Primul copil al lui Meghan Markle si al printului Harry a fost botezat, in cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces jurnalistii sau publicul. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a încălcat o tradiție regală foarte importantă atunci când l-a născut pe Archie: „S-a pus o presiune enormă pe mine” 

De-a lungul anilor, s-a format o tradiție în rândul femeilor care au născut în familia regală. Cuplurile care și-au întâmpinat copiii au realizat fotografii pe treptele spitalului unde au născut, însă acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul lui Meghan Markle, încălcând astfel o tradiția regală, foarte importantă pentru cetățenii Marii Britanii.

Fosta actriță a explicat decizia de a nu urma tradiția după nașterea lui Archie, în documentarul care a făcut furori în ultimele două săptămâni. Archie, fiul prințului Harry și al lui Meghan, a apărut pentru prima dată în fața lumii la Castelul Windsor, la doar două zile de la naștere. În 2019, primele fotografii cu acesta au creat un contrast puternic față de cele ale verilor săi, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, aceștia fiind pentru prima dată fotografiați pe treptele spitalului St Mary din Londra, unde a născut Kate Middleton, mai exact pe aripa Lindo. 

Fotografiile realizate pe treptele spitalului este unul dintre cele mai importante momente așteptate de fanii regali. Multe femei din familia regala, printre care prințesa Anne și prințesa Diana, au realizat prima ședință foto cu copiii lor în aceste ipostaze. 

Citește și: Meghan Markle a făcut public discursul de la nunta cu prințul Harry: „A fost ceva atipic pentru o mireasă din Marea Britanie”

Decizia prințului Harry și a lui Meghan a primit reacții mixte la acea vreme, unii dintre fani fiind dezamăgiți că nu au putut lua parte la acest moment, în timp ce alții au înțeles dorința de intimitate a ducilor. În cadrul documentarului, Meghan Markle a explicat de ce nu a putut realiza fotografiile pe treptele spitalului, așa cum a cerut tradiția. 

„S-a pus o presiune enormă pe mine și pe Archie. Toți voiau imaginile pe treptele spitalului. Am fost foarte îngrijorată când am intrat în travaliu, pentru că sunt mai în vârstă și nu știam dacă pot să duc sarcina fără să fac o cezariană. Am avut o relație foarte bună cu medicul meu și am avut încredere că acesta poate să mă susțină cu sarcina mea. Problema a fost că acesta lucra la Spitalul Portland, și astfel nu se puteau realiza fotografiile pe treptele de la aripa Lindo. Am propus ca fotografiile să fie făcute în fața spitalului unde am născut, dar mi s-a spus că nu se pot baricada străzile și că ar fi o amenințare pentru intrarea în camera de urgență”, a povestit Meghan Markle. 

Fosta actriță a susținut că a ajuns la o convenție cu palatul și au găsit o soluție alternativă, oferindu-le publicațiilor imagini cu copilul la Castelul Windsor. „Au spus că este o ideea grozavă. Nimeni nu a spus „Nu” la acea vreme”, a continuat Meghan. 

Citește și: Cum se comportă Meghan Markle și prințul Harry atunci când nu știu că sunt filmați. Imaginile cu cei doi sunt virale

Decizia ducilor de Sussex a schimbat total tradiția regală, însă aceștia s-au revanșat cu o mulțime de imagini impresionante cu cei doi copii ai lor în noul documentar. 

„Ca tată și ca părinte, cred că consimțământul lor este o piesă cheie în relația noastră. Copiii ar trebui să-și ofere consimțământul pentru tot ceea ce se publică în mediul online”, a declarat prințul Harry. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri