Meghan Markle a purtat o ținută identică cu cea a lui Kate Middleton/ Profimedia
Divertisment

Meghan Markle a purtat o ținută identică cu cea a lui Kate Middleton/ Profimedia

Meghan Markle, în centrul atenției după ce a purtat o ținută asemănătoare cu cea a lui Kate Middleton de la lansarea Top Gun

Meghan Markle îi admiră stilul cumnatei sale, Kate Middleton, asta pentru că a bifat încă o ținută inspirată din garderoba ducesei de Cambridge în timpul unei ieșiri în oraș. 

Luni seara, Meghan Markle și prințul Harry au părăsit restaurantul Locanda Verde din Lower Manhattan, acolo unde s-au bucurat de o cină romantică. Aceștia au fost fotografiați ținându-se de mână în timp ce mergeau spre mașină, însă ce a atras atenția fanilor a fost ținuta ducesei de Sussex. Aceasta a optat pentru o salopetă neagră lungă, fără bretele, care prezenta o panglică albă de material, prinsă în jurul decolteului. Ea și-a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei rotunzi și un inel prețios. 

Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia
Meghan Markle și prințul Harry/ Profimedia

Ținuta aleasă de Kate pentru seara din oraș este foarte asemănătoare cu cea purtată de Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, la premiera filmului „Top Gun: Maverick”, din Marea Britanie. Rochia lungă, purtată de ducesa de Cambridge era, de asemenea, neagră și avea o bandă albă de material pe decolteu, aceasta lăsându-i umerii goi. 

Citește și: Cu ce poreclă s-a ales Meghan Markle de la vecini de când s-a mutat înapoi în SUA. Cum arată acum o zi normală din viața fostei actrițe

Se pare că acest stil nu este preferat doar de cele două cumnate, ci și de regina Máxima a Țărilor de Jos. Aceasta a purtat o ținută identică la un concert din Amsterdam în 2017. Ținuta seamănă ma mult cu rochia lui Kate, însă Maxima purta în acea zi o salopetă semnată de același designer. 

Tom Cruise, printul William si Kate Middleton/ Profimedia
Tom Cruise, printul William si Kate Middleton/ Profimedia

Nu este prima dată când Meghan Markle și Kate Middleton poartă ținute asemănătoare. La începutul acestui an, amândouă au purtat costume albe, la doar câteva săptămâni distanță. Kate a optat pentru un blazer alb și pantaloni asortați în timpul vizitei lor din Jamaica de pe 23 martie, iar Meghan Markle a purtat același look la Jocurile Invictus de la Haga de pe 15 aprilie. 

Momentul în care Harry a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche

În cadrul unui discurs pe care-l susținea la sediul Națiunilor Unite din New York, cu ocazia Zilei Internaționale a lui Nelson Mandela, prințul Harry a dezvăluit că a realizat că Meghan Markle este sufletul lui pereche în timpul unei călătorii în Africa.

”De când am vizitat pentru prima dat Africa, la vârsta de 13 ani, am găsit mereu speranță pe continent.”, a mărturisit prințul Harry, explicând, de asemenea, că aici a găsit pacea și vindecarea de fiecare dată.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, alături de fiul lor la o paradă de Ziua Independenței SUA. Imaginile cu puștiul sunt virale

”Este locul în care m-am simțit mai aproape de mama și cel în care am căutat alinare după moartea ei. Tot aici am știut că am găsit sufletul pereche.”, a mai mărturisit Harry, referindu-se la soția sa, Meghan Markle, potrivit Page Six.

De-a lungul timpului, prințul Harry și Meghan Markle au vizitat Africa de două ori înainte de căsătorie iar o dată după ce au devenit soț și soție. Cuplul a călătorit prima dată în Botswana, la scurt timp după ce au început să iasă împreună și s-au întors în 2017, când ducesa de Sussex și-a sărbătorit ziua de naștere.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri