Meghan Markle și prințul Harry
Divertisment

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc de botezul fiicei lor / Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle se pregăsesc de botez. Evenimentul, organizat în secret: ”Vor să facă lucrurile în felul lor!”

Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc de botezul fiicei lor, micuța Lilibet, iar surse citate de Daily Mail spun că evenimentul se va desfășura în secret, în Statele Unite ale Americii.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani și Meghan Markle, de 40 de ani, trăiesc de mai bine de un an de zile în Statele Unite ale Americii, acolo unde dețin o locuință de vis, în valoare de 14 milioane de dolari. Ba mai mult, un apropiat al familiei regale a dezvăluit, conform Daily Mail, că aceștia se pregătesc de botezul fiicei lor, însă evenimentul nu va avea loc în Marea Britaniei, în fața reginei Elisabeta a II-a.

Citește și: Noi dezvăluiri despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce se întâmplă acum între cele două

”Vor face lucrurile în felul lor.”, a explicat jurnalistul Richard Fitzwwilliam, potrivit Daily Mail.

”Botezul micuței Lilibet va avea loc în țara natală a lui Meghan Markle, însă vor lipsi controversele care au apărut la creștinarea lui Archie.”, a mai spus el.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinții unei fetițe la începutul lunii iunie, iar de atunci nu au făcut publice nicio imagine cu fiica lor.

Citește și: Familia regală britanică, reunită de fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry.Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata pe Zoom

În urmă cu mai bine de o lună de zile, surse citate de Daily Mail spuneau că prințul Harry și Meghan Markle și-ar fi dorit ca ceremonia de creștinare a micuței Lilibet să aibă loc la Castelul Windsor, în prezența reginei Elisabeta a II-a.

”Harry le-a mărturisit mai multor cunoscuţi că vor să o boteze pe Lili la Windsor, la fel ca pe fratele ei”, a declarat sursa apropiată ducilor de Sussex pentru Eden Confidential. ”Sunt de acord să aştepte până când circumstanţele vor permite acest lucru”.

Meghan Markle a născut la începutul lunii iunie

La începutul lunii iunie, fosta actriță și prințul Harry au anunțat că în viața lor a apărut Lillibet (Lili) Diana Mountbatten-Windsor, micuța care a primit două nume cu rezonanță în familie.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, se menţionează într-un comunicat al cuplului. Micuța a venit pe lume vineri, 4 iunie, la un spital din Santa Barbara, California, aflat la doar 10 minute de reședința lor din Montecito.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în 2020

În toamna anului trecut, Meghan Markle a scris un articol de opinie în New York Times, în care a făcut o dezvăluire extrem de intimă și neobișnuită pentru un membru al familiei regale britanice. Fosta actriță din "Suits" a mărturisit că în urmă cu câteva luni pierduse o sarcină.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri