Jennifer Ellison/ Profimedia
Divertisment

Jennifer Ellison/ Profimedia

Motivul pentru care o actriță britanică de 40 de ani a renunțat să mai țină diete: „Îmi pierdusem încrederea în mine”

Jennifer Ellison, actrița britanică cunoscută pentru rolul din „Brookside”, a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să mai țină dietă, iar acum se simte extrem de „încrezătoare” în corpul ei. 

Vedeta în vârstă de 40 de ani a mărturisit recent, în cadrul unui interviu pentru Closer Magazine, că de-a lungul anilor greutatea ei a fluctuat extrem de mult. Aceasta s-a îngrășat și a slăbit de o mulțime de ori, lucru care nu a făcut-o să se simtă confortabilă în propriul corp. Acum, Jennifer susține că este foarte fericită cu greutatea pe care o are.

Jennifer Ellison/ Profimedia
Jennifer Ellison/ Profimedia

Citește și: Ce este dieta cu alimente crude, care o ajută pe Demi Moore să se mențină în formă. Beneficiile pe care le are pentru sănătate

„Nu sunt cea mai slabă, dar am o greutate cu care sunt fericită. Mă simt bine să mă îmbrac în costum de baie la piscină. Acum sunt foarte încrezătoare în mine”, a declarat Jennifer Ellison. „Am 63 de kilograme. Am părăsit cursa cu șobolani în care mă forțam să arăt tot timpul bine. Am încetat să mai țin dietă, pentru că nu a funcționat. Greutatea mea a crescut și a scăzut de multe ori de-a lungul anilor, așă că am început doar să mănânc mai sănătos.”

Actrița a mai declarat că în timp ce ținea dietă își pierduse complet încrederea în ea: „Agentul meu mă suna să-mi spună să merg la audiții și refuzam. Spuneam din prima că nu pot face asta. Îmi pierdusem încrederea în mine. Renunțasem literalmente la mine însămi. Nu puteam să mă mai uit în oglindă. Nu credeam că voi putea să mă întorc pe scenă vreodată.”

Citește și: Ce mănâncă Pamela Anderson ca să se mențină în formă la 56 de ani. Actrița din „Baywatch” a dezvăluit ce dietă urmează

Jennifer Ellison a devenit cunoscută pentru rolul din „Brookside”, în 1998, unde a interpretat-o pe Emily Shadwick. Această perioadă i-a adus și faima în rândul bărbaților, fiind tot timpul îmbrăcată în ținute sexy și provocatoare pe covorul roșu. 

În prezent, aceasta are trei copii, pe Bobby, Harrison și Charlie, împreună cu soțul ei Rob Tickle, cu care s-a căsătorit în octombrie 2009. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri