Priscilla Presley (4)
Divertisment

Priscilla Presley, Elvis Presley, la scurt timp după și-au spus jurîmintele, la nuntă, în 1967. Profimedia

Motivul pentru care Priscilla Presley nu s-a recăsătorit după moartea lui Elvis: „Nimeni nu l-ar putea egala”

Priscilla și Elvis Presley au format unul dintre cele mai emblematice cupluri de la Hollywood. Deși s-au iubit enorm, cei doi au ales să divorțeze în anul 1973, cu doar patru ani înainte de moartea subită a celebrului cântăreț. 

În cadrul unui interviu acordat recent, actrița în vârstă de 78 de ani a vorbit despre decizia de a nu se mai căsători niciodată după căsnicia eșuată cu Elvis. Priscilla și-a promit că nu va mai ajunge în fața altarului cât timp artistul este în viață, însă a continuat să se țină de promisiune și în ultimele patru decenii de la moartea acestuia. 

„Ca să fiu sinceră, nu am vrut niciodată să mă recăsătoresc după el. Nu am avut această dorință. Nimeni nu l-ar putea egala vreodată”, a declarat Priscilla Presley despre regretatul cântăreț, cu care a fost căsătorită din 1967 până în 1973. 

Citește și: Dolly Parton, dezvăluiri despre Priscilla și Elvis Presley. Ce s-a întâmplat cu aceștia în ziua în care au divorțat

Priscilla a explicat și motivul pentru care Elvis a ales să nu aibă mai mulți copii, după ce și-a întâmpinat fiica, pe Lisa Marie Presley, în 1968. „Elvis s-a simțit vinovat că are un program încărcat și că nu are atât de mult timp pentru Lisa. Cu atâtea turnee, el a simțit că nu poate fi prezent în viața unui alt copil”, a spus actrița. 

De asemenea, Priscilla a recunoscut că moartea subită a lui Elvis, la vârsta de 42 de ani, încă o afectează după toți acești ani. Ea a mărturisit că își amintește cum managerul artistului, Joe Esposito, i-a dat vestea îngrozitoare la telefon. 

„Încă îmi amintesc cuvintele lui Joe: „Cilla, Elvis a murit”. Pur și simplu nu puteam să mi-l imaginez mort, mai ales la vârsta lui, fiind încă atât de tânăr și dorindu-și să facă atât de multe. Avea foarte multe planuri. Nu puteam să cred că nu-l voi mai auzi vreodată, că nu va mai fi lângă mine și copilul nostru”, a povestit actrița, adăugând: „Frica mea cea mai mare a fost cum să-i spun Lisei. Pe atunci avea doar 9 ani”. 

Citește și: Priscilla Presley, dezvăluiri despre mariajul cu Elvis: ”Deveneam nervoasă când mergea singur undeva, femeile gravitau în jurul lui!”

Priscilla l-a întâlnit pe Elvis Presley în 1959, când ea avea doar 14 ani, iar el, 24 de ani. Lui îi era foarte dor de casă în acea perioadă, fiind staționat cu armata americană în Germania de Vest. „A fost foarte greu pentru părinţii mei să înţeleagă că Elvis ar fi atât de interesat de mine şi de ce. Chiar cred că a fost pentru că eram mai mult o bună ascultătoare. Elvis mi-a mărturisit în Germania tot ce avea pe suflet, temerile şi speranţele sale, pierderea mamei sale, peste care nu a trecut niciodată. Oamenii cred că era vorba de sex. Nu este deloc aşa. Nu am făcut niciodată sex cu el atunci. A fost foarte bun, foarte iubitor, dar a respectat faptul că aveam doar 14 ani. Eram mai aliniați în ceea ce privește gândirea. Așa a fost atunci relația noastră”, a spus Priscilla, conform People.

Elvis s-a întors în Statele Unite la scurt timp după aceea, dar cei doi au păstrat legătura, iar în 1963 a invitat-o să vină să locuiască cu el în Memphis, unde aceasta a terminat şcoala.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri