Tori Spelling și Dean McDermott/ Profimedia
Divertisment

Tori Spelling și Dean McDermott/ Profimedia

Motivul pentru care Tori Spelling a amânat divorțul de Dean McDermott: „Mă simt vinovată”

Tori Spelling a dezvăluit recent motivele care au stat în spatele deciziei de a amâna divorțul de fostul ei soț, Dean McDermott. Actrița își dorește să-și găsească acum un nou partener, care să fie la nivelul ei de „bani, putere și faimă”.

Vedeta din „Beverly Hills 90210”, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit în cadrul celui mai recent episod al podcastului său „Misspelling”, că îi este foarte greu să-și găsească un partener care să nu se simtă „inferior” din cauza carierei sale, susținând că acesta a fost și motivul pentru care a ales să stea atât de mult în căsnicia cu fostul soț. 

Citește și: Fostul soț al lui Tori Spelling își asumă vina pentru destrămarea mariajului: "I-am provocat multe răni și durere acestei femei"

„Una dintre cele mai mari temeri ale mele, și poate că asta m-a ținut mai mult timp în căsnicie, este că în lumea noastră este dificil să fiu cu un bărbat și să nu se simtă inferior”, a mărturisit Tori, adăugând că această percepție a fost o piedică înainte de a solicita divorțul în martie, după 18 ani de căsătorie. „Nu prin faptele noastre, ci prin cine suntem și am fost etichetate de societate”, a explicat ea adăugând: „Nu suntem doar femei care fac bani, suntem femei care au putere, suntem femei care au faimă, nu știu altceva. Mă simt vinovată.”

Tori și-a exprimat incertitudinea și vulnerabilitatea cu privire la ideea de a începe o nouă relație: „Cum aș putea să am o relație cu un bărbat și el să nu se simtă mai inferior decât mine doar din cauza statutului meu?”.

Citește și: Dean McDermott s-a afișat cu noua iubită, după despărțirea de Tori Spelling. Are 5 copii cu actrița cu care a fost însurat 17 ani

În ciuda situației tensionate din căsnicia lor, Tori și Dean au reușit să aibă o relație amicală, inclusiv în prezența noii iubite a lui Dean, Lily Calo. „Îmi place mult de Lily. Nu e rea”, a spus actrița. „Suntem foarte bine acum”. 

Tori Spelling și soțul ei au dormit în camere separate timp de trei ani

După nenumărate speculații privind motivele pentru care cei doi soți au ajuns să doarmă în camere separate, Tori Spelling rupt tăcerea. Astfel, ea a negat informațiile vehiculate în presă, potrivit cărora ar fi încetat să împartă patul conjugal din cauza unui porc.

„El a oferit un interviu în care a spus că dormim în paturi separate din cauza unui porc. Nu este adevărat”, a spus actrița, care a subliniat că animalul respectiv a dormit în camera lor doar pentru o zi.

Citește și: Tori Spelling, primele declarații despre divorțul de Dean McDermott: „Niciodată nu m-am simțit mai singură!”

De asemenea, actrița a explicat că nici alte animale și nici copiii lor nu au intervenit între ei, fiind alegerea lui McDermott de a părăsi dormitorul conjugal, fiind deranjat de faptul că ea avea tendința să adoarmă cu televizorul pornit.

„Cred că aveam televizorul în dormitor pentru distracție, ca să mă distragă de la viața mea. Pur și simplu mă deconectam de la viața mea. Oamenii au zile grele, muncesc din greu, trec prin momente dificile, prin relații grele, dar atunci când ajung acasă au o zonă în care se simt confortabil, o zonă de escapism. Așa mi se întâmpla și mie. Asta îmi construisem. El nu mai e în patul meu, nu mai suntem căsătoriți”, a mai spus actrița.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri