'Franca: Chaos And Creation' Premiere - 73rd Venice Film Festival
Divertisment

Naomi Campbell. Getty Images

Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a devenit mamă pentru a doua oară: „Nu e niciodată prea târziu”

Topmodelul Naomi Campbell, în vârstă de 53 de ani, a anunţat, joi, că are un băieţel, adăugând că este "un adevărat dar de la Dumnezeu". Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul său de Instagram, alături de o fotografie în care îl leagănă pe bebeluş.

”Micuțul meu drag, să știi că eşti prețuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit”, a afirmat modelul.

Citește și: Naomi Campbell, acuzată că și-a editat fotografiile de pe Instagram: „Cel mai prost Photoshop realizat vreodată”

"Nu este niciodată prea târziu să devii mamă", a adăugat ea, relatează News.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prieteni celebri, printre care designerul Donatella Versace, Cindy Crawford şi modelul german Claudia Schiffer au împărtășit mesaje de felicitare.

Campbell, care s-a născut în Londra, i-a surprins pe fani în luna mai 2021, când a anunţat că are o fetiţă, cu puţin timp înainte de a împlini 51 de ani. Ea a pozat alături de fiica ei pentru coperta ediţiei din martie 2022 a revistei British Vogue şi a confirmat că fiica ei nu a fost adoptată, spunând: "Nu a fost adoptată, ea este copilul meu".

Citește și: Naomi Campbell, fotografiată în ipostaze rare. Supermodelul care cucerea podiumurile este nedespărțit de fiica ei

Ea a declarat pentru revistă: „Pot număra pe degetele de la o mână numărul de persoane care ştiau că o voi avea, dar este cea mai mare binecuvântare pe care mi-aş putea-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.”

Campbell a fost descoperită pe când era şcolăriţă şi a ajuns primul model britanic de culoare care a apărut pe coperta revistei British Vogue.

Ea este cunoscută şi pentru activitatea sa caritabilă, iar în 2005 a fondat Fashion For Relief, o organizaţie caritabilă care îmbină moda şi filantropia.

Etichete: copil , model , mama , naomi campbell

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri