Madalina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea a făcut senzație în Portofino cu trupul perfect. / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea și noul ei iubit, escapadă romantică în Portofino. Cum au fost surprinși cei doi de fotografi

Mădălina Ghenea are parte de distracție, soare și o companie plăcută în timpul escapadei din Portofino. Românca din Slatina a fost surprinsă de paparazzi alături de un bărbat misterios, pe care aceștia l-au identificat rapid ca fiind italianul Andrea Castagnola, despre care se spune că este noul iubit al frumoasei șatene.

Mădălina Ghenea l-a fermecat pe Andrea cu trupul de zeiță, chipul de păpușă și atitutdinea porovocatoare, iar dovadă sunt și imaginile din Portofino. Cei doi au avut parte de o plimbare romatică cu o ambarcațiune pe care au fost doar ei și barcagiul care s-a asigurat că totul este în regulă în timpul micii călătorii pe mare.

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino în ”House of Gucci”. Imaginile cu românca sunt virale

madalina ghenea andrea castagnola

Modelul a profitat din plin de soare și de mare, așa că nu a ezitat să-și accentueze bronzul deja existent și să sară de câteva ori în apă pentru a se răcori, totul sub privirile fascinate ale bărbatului care a însoțit-o.

Andrea Castagnola nu a scăpat-o din ochi pe Mădălina Ghenea

Andrea Castagnola și Madalina Ghenea

Citește și: Mădălina Ghenea, acoperită doar cu o eșarfă pe Instagram. Imaginile cu corpul ei perfect i-au cucerit pe fani

Mădălina și Andrea au discutat, au râs și au flirtat, observându-se cu ochiul liber că italianul a fost prins rapid în mrejele fermecătoarei românce. Acesta nu a scăpat-o din ochi pe actrița îmbrăcată într-un costum de baie ce i-a pus în valoare toate atuurile fizice. Șatena arată la fel de bine ca pe Instagram, acolo unde este urmărită de un milion de oameni, semn că filtrele nu-i schimbă cu nimic înfățișarea.

Madalina Ghenea și Andrea Castagnolo

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe plajele din Sardinia. Cum au surprins-o paparazzii pe “Sophia Loren a zilelor noastre”

Mădălina Ghenea este mama unei fetițe de patru ani

Mădălina Ghenea a devenit mama unei fetițe în 2017, în luna aprilie, după mai puțin de un an de relație cu Matei Stratan. Deși păreau îndrăgostiți până peste cap, cei doi nu au reușit să treacă peste probleme și s-au separat. Actrița a acceptat să intre în familia lui Matei Stratan la nici o lună de când l-a cunoscut pe tânăr, când a și rămas însărcinată cu fiica lor.

Foto: Profimedia, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri