jlo, matt damon, brad pitt
Divertisment

Jennifer Lopez, Matt Damon și Brad Pitt / Foto: Profimedia

Pe ce și-au cheltuit starurile de la Hollywood primii bani serioși câștigați. De la dulciuri și casetofoane, la case și mașini

Vedetele de peste Ocean își permit să-și cumpere orice. Multe dintre ele au plecat de jos, din familii modeste, așa că dorințele împlinite cu primele cecuri serioase câștigate au fost folosite pentru a achiziționa diverse obiecte pentru ei sau pentru cei dragi, unele dintre ele banale.

Unii dintre ei și-au îndreptat atenția spre familiile lor, în timp ce alții au avut dorințe mai simple, precum o cutie cu dulciuri sau un casetofon, scrie Insider.

Citește și: Ce se va întâmpla cu averea lui Sinead O’Connor? Câți bani ar mai fi avut artista în conturi, potrivit unor estimări recente

Matt Damon, cadouri pentru mamă și frate

Primii bani serioși câștigați de Matt Damon au fost pentru "Rising Son". A primit 25.000 de dolari pentru rol. "I-am cumpărat fratelui meu o mașină și mamei i-am plătit Doctoratul", spunea actorul pentru The Hollywood Reporter. Averea superstarului este estimată la 170 de milioane de dolari. Pentru rolul din "Oppenheimer" ar fi primit 4 milioane, conform celor de la Variety.

Cillian Murphy își dorea doar să asculte muzică

Cillian Murphy
Cillian Murphy / Foto: Profimedia

Colegul lui de platou, Cillian Murphy, a povestit că și-a cumpărat un pick-up sau un sistem pentru a asculta muzică. Acesta ar avea o avere de 20 de milioane de dolari.

Brad Pitt și-a luat mobilă

Brad Pitt și-a cumpărat un fotoliu și o lampă din primul lui salariu, iar din al doilea, un casetofon. Averea lui de acum se ridică la 400 de milioane de dolari, iar cel mai recent rol, cel din "Bullet Train", i-a adus 20 de milioane.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, schimbare drastică de look. Adolescenta s-a ras pe cap și arată complet diferit

Lil Nas X a plătit distracția pentru familia lui

Lil Nas X la Premiile MTV 2022/ Profimedia
Lil Nas X la Premiile MTV 2022/ Profimedia

Cântărețul Lil Nas X și-a folosit primii bani câștigați pentru a-și scoate întreaga familie la distracție. Acesta a plătit pentru o seară de bowling pentru toți cei dragi.

Jennifer Lopez și-a cumpărat mașină nouă

Pe vremea când era dansatoare, la începutul anilor '90, Jennifer Lopez conducea o mașină veche la audiții. Cu primii bani serioși a schimbat-o cu un Mercedes.

Kirsten Dunst a pus banii într-un cont și a cumpărat o casă

Kirsten Dunst
Kirsten Dunst / Foto: Getty Images

Kirsten Dunst a început să joace în filme pe când era o copilă. Pe atunci, toți banii ei mergeau în fondul pentru facultate. I-a cumpărat și o casă mamei sale. La 12 ani juca cu Tom Cruise și Brad Pitt în "Interview with the Vampire". La facultate nu a mai ajuns, dar cariera ei în lumea actoriei a continuat.

Nicole Kidman, mașină de spălat pentru părinți

Nicole Kidman și-a folosit primul cec pentru a le cumpăra părinților o mașină de spălat. Pentru ea și-a luat o pereche de cizme. În 2020, Nicole Kidman era a șaptea în topul celor mai bine plătite din acel an, cu 22 de milioane de dolari.

Citește și: Cum și-a petrecut Tina Turner ultimele luni de viață: yoga, cumpărături, plimbări în natură. Cum o descriu vecinii

George Clooney a cumpărat un televizor pentru gazda la care locuia

George Clooney /Getty Images
George Clooney /Getty Images

Când a început să joace în filme, George Clooney locuia în apartamentul unui prieten, cu bunica acestuia. Din primii bani i-a cumpărat bătrânei un televizor cu telecomandă, pentru a o scuti să se mai ridice de pe canapea pentru a schimba posturile. Clooney are acum o avere estimată la jumătate de miliard de dolari.

Rupert Grint și-a luat o dubă de înghețată

Rupert Grint, cunoscut mai ales ca Ron Weasley din seria "Harry Potter", și-a achiziționat o dubă pentru vânzarea înghețatei. "Primul meu vis a fost să fiu vânzător de înghețată. De aceea am cumpărat duba. Nu la mult timp, la o curbă, erau opt copii cu banii de buzunar la ei, sperând să cumpere o înghețată. Dar eu nu aveam vreuna. Mi-am învățat lecția atunci", spunea el în 2014. În ultima zi de filmare la Harry Potter, a dus duba pe platou. "Am făcut un grătar cu întreaga distribuție, iar eu am adus înghețata".

Tiffany Haddish și-a cumpărat multe dulciuri

Una dintre cele mai modeste achiziții cu primul salariu a fost făcută de Tiffany Haddish. Actrița de comedie și-a cumpărat o cutie imensă plină cu dulciuri de tot felul.

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?