Prințesa Charlene și prințul Albert/ Getty Images
Divertisment

Prințesa Charlene și prințul Albert/ Getty Images

Prințul Albert și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soția lui. Prințesa Charlene s-a întors de curând în Monaco

Prințul Albert a primit cel ma frumos cadou de ziua lui de naștere. Acesta a împlinit 64 de ani, iar această zi l-a prins  alături de soția sa, prințesa Charlene, care tocmai s-a întors acasă, în Monaco. 

Înoarcerea prințesei Charlene în Monaco a fost confirmată în acest weekend, după ce a petrecut aproape un an departe de familia ei în timp ce se lupta cu o infecție la urechi, nas și gât. Vestea a fost dată printr-un comunicat transmis de Palat, confirmând și „recuperarea încurajatoare” a acesteia. 

„În acord cu medicii ei şi în condiţiile în care convalescenţa sa este pe calea cea bună, Alteţele lor au convenit împreună ca prinţesa Charlene să poată să îşi continue de acum înainte convalescenţa în principat, alături de soţul ei şi de copiii lor. Prinţesa Charlene tocmai a revenit în Monaco. Următoarele săptămâni ar trebui să îi permită prinţesei să se însănătoşească complet şi să poată să îşi reia progresiv activităţile oficiale. Pentru a facilita vindecarea sa completă, are nevoie de calm şi linişte”, se arată în comunicat.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco, din nou în centrul atenției. Ce ar intenționa să facă după ce se va vindeca

Prințul Albert și prințesa Charlene, alături de gemenii lor, în vârstă de șapte ani, prințesa Gabriella și prințul Jacques, au sărbătorit aniversarea lui Albert în liniște, la casa lor din Monaco.

Prințesa Charlene, în vârstă de 44 de ani, a fost internată într-un spital din apropiere de Monaco în luna noiembrie, soțul ei dezvăluind în decembrie că „se recuperează într-o manieră satisfăcătoare și liniștitoare”. Prințul Albert și copiii au vizitat-o ​​pe aceasta la unitatea de tratament în timpul sărbătorilor de Crăciun.

Cuplul regal și-a marcat a zecea aniversare de nuntă în iulie anul trecut, dar a trebuit să petreacă ziua separată, deoarece prințesa se afla încă în Africa de Sud, unde a suferit mai multe proceduri pentru infecția ORL.

Prințesa Charlene a stat mai bine de jumătate de an în Africa de Sud

Soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco a revenit în principat pe 8 noiembrie după mai multe luni petrecute în ţara ei natală, Africa de Sud. În Africa de Sud, aceasta a trecut printr-o intervenţie chirurgicală sub anestezie generală, la începutul lunii octombrie, ultima procedură dintr-o serie de operaţii provocate de o infecţie ORL.

Citește și: Cele mai noi informații despre recuperarea prințesei Charlene. Pe lângă oboseala fizică și emoțională, s-au mai adăugat alte probleme

Cea mai recentă apariţie publică a prinţesei Charlene, alături de prinţul Albert al II-lea de Monaco, datează din ianuarie 2021. Pe 25 august 2021, prinţesa Charlene a publicat pe Instagram câteva fotografii alături de soţul ei şi de copiii lor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri