The State Funeral Of Queen Elizabeth II
Divertisment

Prințul Harry. Getty Images

Prințul Harry riscă să-și piardă dreptul de a locui în SUA din cauza consumului de droguri. Ce se va întâmpla cu viza ducelui de Sussex

Prințul Harry și-a luat o piatră de pe inimă atunci când a vorbit despre consumul de droguri din adolescență, în cartea sa „Spare”. Ducele de Sussex este mai mândru ca niciodată de faptul că a spus adevărul despre el și despre familia regală, însă acum riscă să-și piardă dreptul de a locui în SUA din cauza acestor dezvăluiri. 

Potrivit unui expert juridic, care a făcut declarații în exclusivitate pentru Page Six, prințul Harry riscă să-și piardă viza de America pentru că a recunoscut că a consumat substanțe interzise, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat cu mult timp în urmă. 

Citește și: Lucrul pe care prințul Harry îl face de fiecare dată înainte de a lua o decizie: „A modernizat Familia Regală”

„O admitere a consumului de droguri este, de obicei, un motiv inadmisibil”, spune fostul procuror federal Neama Rahmani pentru Page Six. „Acest lucru înseamnă că viza prințului Harry ar trebui să fie refuzată sau revocată pentru că a recunoscut că a consumat cocaină, ciuperci și alte droguri”, a mai spus Rahmani, adăugând că: „Nu există nicio excepție pentru utilizarea recreativă”. 

Considerat rebelul Casei Regale din Marea Britanie, prințul Harry a făcut câteva mărturisiri uluitoare în cartea sa de memorii, "Spare", de la un conflict care a devenit fizic cu fratele său, la vorbe care l-au rănit din partea tatălui și până la a recunoaște că pe când avea 17 ani a încercat cocaina.

Acesta și-a amintit cum, acum 20 de ani, în timpul Jubileului de Aur al bunicii sale, un membru al staff-ului regal l-a adus de urgență într-un birou, după ce un jurnalist a pus întrebări Palatului despre legăturile prințului cu drogurile.

Harry a povestit cum i s-a oferit cocaină într-un weekend petrecut la vânătoare, scrie Daily Mail, care citează extrase din carte. Recunoscând că l-a mințit pe respectivul bărbat care l-a interogat, fiul cel mic al regelui Charles a spus și că ceea ce a făcut la 17 ani a fost felul lui de a "încerca aproape orice ar strica ordinea prestabilită".

Citește și: Adevărul din spatele prezenței discrete a ducilor de Sussex la Jubileu. De ce au vrut Meghan Markle și prințul Harry să stea în umbră

"Nu a fost prea distractiv și nu m-a făcut să mă simt la fel de fericit cum mi s-a părut la ceilalți, dar m-a făcut să mă simt diferit, iar ăsta era scopul meu. Să simt. Să fiu diferit", a mărturisit Harry despre încercarea lui cu cocaina.

De asemenea, acesta a recunoscut că pe când învăța la Eton, fuma tutun și canabis și bea chiar pe terenul de golf de la Castelul Windsor. De-a lungul timpului, au apărut deseori în presă informații și poze legate de nopțile de petrecere ale lui Harry și despre comportamentul lui rebel. De exemplu, în 2004 a avut o altercație cu fotografii strânși în fața unui club de noapte, iar un an mai târziu, de Halloween, a purtat însemne naziste. Alte episoade nebune din istoricul lui sunt cele în care a fost trimis la dezintoxicare pentru o zi sau momentul în care a fost pozat gol în timpul unei vacanțe în Las Vegas.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri