Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia
Divertisment

Prințul Harry și Meghan Markle / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare atipică de Crăciun. Detaliul care lipsește din fotografia anuală a ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au postat felicitarea de Crăciun pentru anul 2022, însă fotografia anuală este foarte diferită de cele din trecut. Fanii regali au observat că lipsesc două detalii cheie și se întreabă ce anume i-a făcut pe duci să-și schimbe modul în care își prezintă familia. 

Felicitarea cuprinde o fotografie fermecătoare a cuplului, ambii îmbrăcați în ținute elegante. Imaginea a fost realizată atunci când cei doi au participat la premiile Robert F. Kennedy pentru drepturile omului, la începutul acestei luni.

Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare de Crăciun anul 2022/ Twitter
Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare de Crăciun anul 2022/ Twitter

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

De asemenea, fotografia a venit însoțită și de un mesaj: „De la familia noastră pentru a voastră, în numele echipelor noastre de la Archewell Foundation, Archewell Audio și Archewell Productions, vă dorim sănătate, pace și un An Nou fericit. Cele mai bune urări, Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex”. 

Chiar dacă felicitarea a fost un cadou inedit pentru fanii regali, aceștia au observat că anul acesta ducii au făcut schimbări. Dacă în anii trecut, prințul Harry și Meghan apăreau alături de copiii lor pe felicitarea anuală de Crăciun, de data aceasta au decis să fie singuri în fotografie, fără copiii lor, Archie și Lilibet. 

Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare de Crăciun anul 2021/ Twitter
Prințul Harry și Meghan Markle, felicitare de Crăciun anul 2021/ Twitter

Citește și: Regele Charles şi regina consoartă Camilla publică prima lor felicitare de Crăciun

Anul trecut a fost primul an în care micuța Lilibet, în vârstă de un an, și-a făcut debutul pe felicitarea de Crăciun. Archie, care are deja trei anișori, a apărut alături de părinții lor încă din 2019. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri