Harry și William
Divertisment

Harry și William / Getty Images

Prințul Harry, un nou atac la adresa fratelui său. Ducele de Sussex susține că William a avut, în copilărie, un dormitor mai luxos

Prințul Harry este hotărât să spună tot adevărul despre familia sa, iar dezvăluirile din cartea „Spare” nu fac decât să adâncească și mai mult prăpastia dintre el și fratele său, prințul William. 

Recent, au apărut noi detalii din cartea de memorii a ducelui de Sussex, acesta susținând că s-au făcut diferențe între el și William chiar și în cazul dormitoarelor de la Castelul Balmoral. Micile certuri și chiar luptele fizice dintre ei au fost alimentate încă din copilărie, conform declarațiilor prințului Harry. 

Citește și: Arma secretă pe care William o folosește atunci când vrea să-l manipuleze pe Harry. A folosit-o la înmormântarea prințului Philip

Soțul lui Meghan Markle a povestit într-un fragment din cartea sa că William a fost avantajat atunci când au împărțit un dormitor la Balmoral. „Willy avea jumătatea mai mare, cu un pat dublu, o chiuvetp de dimensiuni bune, un dulap cu uși și oglindă, o fereastră frumoasă cu vedere la curte”, a scris Harry, adăugând: „Jumătatea mea de cameră era mult mai mică, mai puțin luxoasă. Nu am întrebat niciodată de ce. Nu mi-a păsat. Dar nici nu trebuia să întreb. Cu doi ani mai în vârstă decât mine, Willy era Moștenitorul, în timp ce eu eram Rezerva”. 

De asemenea, tot în cartea sa de memorii, Harry a susținut că, atunci când a început școala la Eton, William i-a spus să se prefacă că nu se cunosc. „În ultimii doi ani, Eton a fost sanctuarul lui. Niciun frate mai mic nu l-a urmărit, nu l-a frământat cu întrebări. Își făcea propria viață și nu era dispus să renunțe la ea”, a spus Harry. 

Relația dintre William și Harry, în continuare „fracturată”

Relația dintre Harry și William a avut atât de mult de suferit în ultimii ani, încât prințul de Wales nu are planuri să-și vadă fratele, cu excepția unor situații de excepționale, cum ar fi o înmormântare. Jurnalista Sarah Hewson este de părere că nu mai există șanse de împăcare între cei doi frați, William nefiind dispus să se întâlnească cu Harry.

„Îl vom vedea pe Harry întorcându-se la Londra doar pentru evenimente de familie mari. A venit cu Meghan pentru festivitățile de la Jubileul de Platină, a venit la funeraliile prințului Philip, apoi la cele ale bunicii. Și, de asemenea, la încoronarea regelui Charles”, a spus Hewson, într-un interviu pentru Fabulous, potrivit Nypost.com.

Citește și: Prințul William nu a putut mânca timp ce o săptămână înainte de publicarea interviului exploziv cu Harry și Oprah: „A fost distrus”

„Dar nu vedem ca astfel de evenimente să se întâmple în curând. Nu pot să mă gândesc, însă, dacă eventuale nunți în familia regală, botezuri sau alte evenimente de acest gen l-ar putea aduce pe Harry înapoi”, a mai spus ea.

În ciuda faptului că relația dintre Harry și William s-a răcit în ultimul timp, ducele de Sussex ar fi făcut primii pași spre o împăcare cu tatăl lui, pe care l-a sunat când a împlinit 75 de ani. O reconciliere completă este, însă, departe de a deveni realitate, pentru că familia regală este precaută după ce multe dintre conversațiile purtate cu Harry au devenit publice.

„Faptul că acele conversații private au ajuns să fie o problemă de interes public nu este deloc bine. Ei trebuie să-și reconstruiască încrederea. Am sperat că William și Harry se vor împăca după moartea prințului Philip, mai ales că prințesa de Wales a încercat să-i convingă pe aceștia să vorbească”, a spus Hewson.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri