selena gomez
Divertisment

Selena Gomez a împlinit recent 30 de ani. / Foto: Profimedia

Selena Gomez a devenit prima femeie care a ajuns la 400 de milioane de următori pe Instagram

Selena Gomez a devenit și cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Pe contul ei de pe rețeaua de socializare, aceasta a înregistrat 400 de milioane de urmăritori, reușind să o lase în urmă pe Kylie Jenner, la doar câteva luni de când a detronat-o. 

Selena a crescut și s-a maturizat pe platourile de filmare sau pe scenă, reușind să ajungă cunoscută în toată lumea. În prezent se bucură de o popularitate uriașă în mediul online, reușind să devină cea mai urmărită femeie de pe Instagram. Artista a strâns o comunitate de 400 de milioane de persoane.

Anterior, cea mai urmărită femei a fost Kylie Jenner, una dintre moștenitoarele imperiului Kardashian-Jenner. Kylie a început să piardă din urmăritori în urma unui scandal produs în mediul online, după ce fanii au acuzat-o pe tânăra miliardară că a râs de Selena Gomez împreună cu Hailey Bieber. 

Citește și: Selena Gomez s-a filmat fără machiaj, în costum de baie și a arătat că e perfect în regulă la plajă și fără abdomen cu pătrățele

Deși o urmăresc milioane de fani în online, Selena a declarat recent pentru Vanity Fair că s-a retras de pe rețelele sociale și are doar TikTok pe telefon. Vedeta a adăugat că a fost rănită de comentariile „răutăcioase” ale trolilor și, de asemenea, a considerat că folosirea în exces a platformelor este o „pierdere de timp”.

„Oamenii mă pot numi urâtă sau proastă, nu mă interesează. Dar acești oameni nu se opresc doar aici, scriu paragrafe lungi, pline de răutate. Aș plânge constant. Aveam des stări de anxietate... nu mai puteam. Mi-am dat seama că e o pierdere de timp. Există și lucruri minunate când vorbim despre aceste platforme de socializare – conectarea cu fanii, să văd cât de fericiți și entuziasmați sunt. Dar, acum, de obicei, totul este filtrat pentru mine. Am creat un sistem. Tot ceea ce creez, trimit asistentului meu care se ocupă să le posteze. În ceea ce privește comentariile, echipa mea lucrează la acest capitol pentru soluții încurajatoare.”

Selena Gomez, declarații despre cum i-a afectat viața faptul că a început să se machieze la șapte ani

Selena Gomez, celebra cântăreață în vârstă de 29 de ani, se bucură de un succes răsunător și are milioane de dolari în conturi, însă sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă de-a lungul timpului și-au pus amprenta asupra ei.

Artista a început să lucreze la vârsta de șapte ani, iar trei ani mai târziu este protagonista show-ului ”Barney &Friends”. Astfel, ea a fost nevoită să poarte machiaj încă de la o vârstă fragedă, iar efectele acestuia nu s-au văzut doar asupra chipului ei, ci și asupra sănătății mentale, după cum a mărturisit aceasta.

”Am folosit produse de machiaj încă de la șapte ani. Cred că acest lucru m-a cam distrus.”, a spus Selena Gomez pentru Elle.

Citește și: Selena Gomez, declarații despre cum i-a afectat viața faptul că a început să se machieze la șapte ani:”Mă întrebam dacă sunt frumoasă!”

Selena Gomez, în vârstă de 29 de ani, a jucat în ”Barney & Friends” în perioads 2002-2004. Doi ani mai târziu, la doar 14 ani, ea era star în show-uri precum The Suite Life of Zack & Cody. De asemenea, în perioada 2007-2008, ea a jucat în Hannah Montana, alături de Miley Cyrus. Din 2007, până în 2012, actrița a apărut în ”Wizards Of Waverly Place”.

”Eram tânără și lucram. Aveam specialiști care îmi făceau machiajul și puteam să arăt într-o clipă ca la 25 de ani, deși aveam 16. A fost o nebunie.”, a mai spus actrița, care a precizat că acest lucru a i-a afectat sănătatea mentală și mult timp s-a întrebat dacă este sau nu frumoasă. ”Apoi am început să mă gândesc că arăt mult prea tânără. Și am fost tentată să încerc mai mult. Am început și să am întrebări cu privire la frumusețea mea, dacă sunt frumoasă ori nu. ”, a mai mărturisit ea.

”Am fost o victimă, am vrut să-mi schimb fața și să fac lucruri doar pentru că erau în tendințe la acel moment.”, a mai precizat ea, potrivit Daily Mail. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri