Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur/ Profimedia
Divertisment

Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur/ Profimedia

Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur. A fost surprinse în timp ce îi bârfeau pe Timothee și Kylie 

Cea de-a 81-a ediție anuală a Globurilor de Aur a avut loc duminică seară, oferind o mulțime de momente virale în mediul online. Kylie Jenner și iubitul ei, Timothee Chalamet, au atras cu siguranță atenția, fiind un subiect discutat și la masa Selenei Gomez și a lui Taylor Swift. 

Într-un videoclip distribuit masiv pe rețelele de socializare, Selena Gomez este surprinsă în timp ce îi povestea bunei sale prietene, Taylor Swift, despre Kylie Jenner și Timothee Chalamet. Potrivit unui cititor de buze, fosta iubită a lui Justin Bieber s-a simțit jenată de faptul că a cerut să facă o poză cu celebrul actor, însă acesta a refuzat-o. 

Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur/ Profimedia
Selena Gomez și Taylor Swift, discuție virală la Globurile de Aur/ Profimedia

Citește și: Discuția virală dintre Timothée Chalamet și Kylie Jenner de la Globurilor de Aur. Ce și-au spus cei doi îndrăgostiți care s-au sorbit tot timpul din priviri

Jeremy Freeman a dezvăluit pentru Daily Mail că discuția animată pe care a avut-o Selena Gomez cu Taylor Swift, dar și cu soția lui Miles Teller, Keleigh Sperry, avea legătură cu faptul că actriței i s-a refuzat o fotografie cu Timothee, în vârstă de 28 de ani, susținând că acesta se teme că ar putea să o „deranjeze” pe Kylie, în vârstă de 26 de ani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Freeman a susținut că Selena ar fi spus: „Nu a vrut să facă o poză cu mine, a spus nu”, iar Keleigh a întrebat: „Timothee?”. Taylor este surprinsă ulterior șoptindu-i ceva la ureche Selenei, iar actrița din „Only Murders In The Building” ar fi spus: „Am încercat, nu am putut. Îl voi supăra”. 

Citește și: Kylie Jenner și Timothee Chalamet nu-și mai ascund relația. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre la concertul lui Beyonce

Selena și Timothee s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, cei doi jucând împreună în filmul „Woody Allen A Rainy Day In New York”, în 2018. 

Utilizatorii au reacționat imediat pe rețelele de socializare, mulți fiind de partea Selenei Gomez: „Selena este atât de reală. Indiferent ce problemă are, fuge la fetele ei”/ „Reacția lui Taylor este genială”/ „Kylie nu a fost de acord, e rea”/ „E păcat că Timothée nu o mai salută pe Selena din cauza lui Kylie”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?