Sophie Turner/ Profimedia
Divertisment

Sophie Turner/ Profimedia

Sophie Turner s-a confruntat cu o tulburare de alimentație. Mergea periodic la un terapeut: „Am crezut că sunt grasă și nedorită”

Sophie Turner a vorbit în cadrul unui interviu despre cea mai grea perioadă din viața ei, atunci când se confrunta cu o tulburare de alimentație care a făcut-o să meargă la terapeut periodic. Actrița susține că rețelele de socializare o fac să devină anxioasă. 

Vedeta din „Game of Thrones”, care așteaptă al doilea copil cu Joe Jonas, a povestit recent despre tulburarea sa de alimentație și despre problemele prin care a trecut atunci când filma pentru serialul de succes. Expunerea atât de largă în mediul online a „consumat-o complet”,  devenind anxioasă și neîncrezătoare din cauza comentariilor negative primite pe rețelele de socializare.

Sophie a mărturisit că se simțea „grasă” și „nedorită” din cauza comentariilor, astfel că a luat o pauză de la platforme. De asemenea, ea a avut alături de ea și un terapeut în acea perioadă, acesta asigurându-se că tânăra, acum în vârstă de 26 de ani, nu se întoarce la obiceiurile nesănătoase. 

„Într-o seară, mi-am adus aminte de un comentariu pe care îl văzusem pe Instagram și îmi repetam că sunt grasă și nedorită, atunci am simțit că am nevoie de ajutor. Este un terapeut rezident, care s-a asigurat că nu fac nimic nesănătos și nu mă întorc la obiceiurile mele alimentare.”, a declarat actrița pentru revista Elle. 

Sophie Turner/ Profimedia
Sophie Turner/ Profimedia

Soția lui Joe Jonas a explicat cum a observat că rețelele de socializare o fac „incredibil de anxioasă” și de atunci s-a distanțat de mediul online. „Mi-aș fi dorit să nu mă fi implicat niciodată în asta. Mă uit la comentariile de pe Instagram și mă gândesc: „Oh, la naiba! Toată lumea crede asta despre mine”, și mă consumă complet”, a spus aceasta. 

Citește și: Sophie Turner, însărcinată din nou. Joe Jonas și actrița din GoT, fotografiați pe plajă în Miami

De când serialul „Game of Thrones” a luat sfârșit în 2019, Sophie a spus că nașterea primului său copil a fost „cel mai bun lucru” prin care a trecut. Acum, aceasta așteaptă cel de-al doilea copil cu artistul celebru, bucurându-se între timp și de fiica lor Willa, care a venit pe lume în iulie 2020. 

Sophie Turner vrea să se mute definitiv în Anglia

De asemenea, Sophie Turner a mai declarat că își dorește să se mute alături de familia sa înapoi în Anglia, acolo unde a crescut. Actrița a enumerat o mulțime de motive pentru care țara sa natală este mult mai bună față de locul în care locuiește acum. 

„Îmi e foarte dor de Anglia, de oameni, atitudine, totul. Îmi place foarte mult să trăiesc în America, dar, pentru sănătatea mea mintală, trebuie să fiu în preajma prietenilor și familiei mele. De asemenea, ar fi un lucru bun și pentru fiica mea. Mi-ar plăcea ca ea să aibă parte de educația și sistemul educațional pe care le-am avut și eu”, a declarat vedeta în vârstă de 26 de ani. 

Sophie Turner și Joe Jonas/ Profimedia
Sophie Turner și Joe Jonas/ Profimedia

Sophie a mai spus că Anglia este „în mod ideal destinația finală” unde s-ar stabili alături de familia sa și și-ar crește copiii, însă soțul ei, Joe Jonas, în vârstă de 32 de ani, nu este încă convins de această decizie. 

„Joe are nevoie de mai multă convingere. Casa părinților mei este un simbol al peisajului rural englez, cu oi, cai, vaci”, a mai spus actrița. 

Citește și: “Sansa” din Game of Thrones, în ipostaze incendiare în noul ei film. Sophie Turner, super hot în “Heavy”

Joe și Sophie locuiesc în prezent în Florida, dar actrița reușește să aducă un pic din aerul englez în Miami. „Cumpăr lucruri de pe piața britanică. În Statele Unite, ciocolata nu este bună, chipsurile nu sunt bune. Nimic nu este la fel. Am nevoie de sosul meu Bisto”, a spus ea. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri