christy turlington
Divertisment

Supermodel de clasa mondiala, la 51 de ani. Cum arata celebra Christy Turlington fara machiaj

Christy Turlington incearca sa se mentina ocupata in timpul izolarii si spune ca are in casa cateva "muze" care o inspira sa lucreze.

In varsta de 51 de ani, ea le-a aratat fanilor care o urmaresc pe retelele de socializare ca ii place sa coasa si ca cei care ii ofera inspiratie sunt cei trei catei de care are grija.

Intr-un clip care a strans peste 115.000 vizualizari, modelul a demonstrat ca si-a personalizat diferite fete de perna cu siluetele si figurile animalelor ei de companie. Nemachiata, Turlington demonstreaza ca si-a pastrat frumusetea emblematica ce i-a adus succesul mondial in anii '90.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Luna trecuta, Christy Turlington, care are o avere estimata la 40 de milioane de dolari, a semnat alaturi de mai multe super-modele o scrisoare deschisa catre directorul general al unui celebru brand de lenjerie, indemnandu-l sa renunte la cultura abuzului din compania sa.

Un articol publicat de New York Times a raportat mai multe cazuri de comportament necorespunzator fata de modele si angajati, astfel ca Turlington s-a alaturat lui Amber Valletta, Alyssa Miller si Iskra Lawrence in semnarea scrisorii catre directorul general al companiei cu pricina.

"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Arrivals

Desi este cunoscuta pentru campaniile emblematice din anii '90, Turlington este inca activa la 51 de ani si pozeaza pentru diferite marci de moda sau defileaza pe marile podiumuri internationale.

Christy este casatorita cu actorul Edward Burns si are o fiica de 16 ani si un fiu de 14.

Foto: Profimedia, Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri