Valentina Pelinel, pictorial inedit
Divertisment

Valentina Pelinel a fost protagonista unui pictorial în care a recreat magia Snow White

Valentina Pelinel, transformare radicală la 40 de ani: ”Schimbarea face parte din viața noastră!” Cum și-a surprins fotomodelul fanii

Valentina Pelinel, care este mama a trei copii, continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar de curând a fost protagonista unei ședințe foto inedite.

Mai exact, fotomodelul a intrat în pielea unui personaj inspirat din poveste Albă ca Zăpada, iar imaginea făcută publică i-a impresionat pe fani.

Citește și: Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit doi ani. Cum au sărbătorit ziua micuței în familie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Schimbarea face parte din viață noastră. M-am transformat, cu ajutorul unei echipe minunate de experți în beauty, hair, make-up, fashion, într-un personaj unic care îmbină forță și vulnerabilitate, frumusețe și duritate, determinare și pasiune. Vă invit să descoperiți magia Snow White, așa cum ne-am imaginat-o noi în acest shooting.”, a scris Valentina Pelinel în dreptul imaginii inedite.

”Ești foarte frumoasă.”, ”Îți stă foarte bine!”, ”Pur și simplu superbă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Citește și: Bella, o nouă imagine inedită. Cum arată fiica adoptivă a lui Tom Cruise și a lui Nicole Kidman care trăiește

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au sărbătorit Dragobetele pe litoral

Cristi Borcea (51 de ani) a dorit să-și surprindă soția, pe Valentina (40 de ani), cu o escapadă pe litoral, dorind să o impresioneze pe aceasta întrucât știe că fostul model internațional este îndrăgostită de mare. Ca doi îndrăgostiți, sărutări pe plajă, plimbări prin parcul gol de lângă golf, fotografiile vorbind de la sine despre momentul intim petrecut de soții Borcea.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri