Zendaya / Profimedia(8)
Divertisment

Zendaya / Profimedia

Zendaya arată uimitor și în rochii lungi. Ținuta spectaculoasă a artistei, din dantelă și piele, i-a venit ca turnată

Zendaya este considerată una dintre cele mai stilate vedete de la Hollywood. Actrița a avut întotdeauna o apariție impecabilă, purtând atât ținute elegante, cât și unele îndrăznețe, care i-au pus silueta în evidență, însă de data aceasta s-a întrecut pe ea. 

În timp ce accepta premiul „Star of the Year” la Big Screen Awards, actrița din „Euphoria”, în vârstă de 26 de ani, și-a etalat cu mândrie rochia lungă de culoare maro. Piesa vestimentară, creată atât din piele cât și din dantelă, a fost atracția serii. Crăpătura din spate i-a lăsat la vedere pantofii cu toc maro, întregul look fiind completat de coafură și machiaj, care s-au îmbinat armonios cu ținuta. 

Zendaya / Profimedia
Zendaya / Profimedia

Citește și: Zendaya, senzuală într-o ținută cu un top minuscul, pantaloni scurți și cizme cu toc, la Paris. Foto de 4 milioane de like-uri

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Evenimentul, organizat pentru a evidenția realizările și munca actorilor, a actrițelor și a realizatorilor de film, a acordat premii personalităților care s-au remarcat prin realizările lor. Una dintre aceste persoane a fost Zendaya, care a cucerit publicul atât prin frumusețea sa, cât și prin talentul său actoricesc. 

Zendaya / Profimedia
Zendaya / Profimedia

În doar câțiva ani, Zendaya a captat atenția publicului cu interpretarea ei plină de compasiune pe micul ecran ca Rue în „Euphoria” și a atras publicul pe marele ecran cu spectacolele ei din „Spider-Man: Far From Home”, „The Greatest Showman” și „Dune”, a declarat directorul general al CinemaCon, Mitch Neuhauser, când i-a înmânat actriței premiul pentru Starul Anului de anul acesta.

Primele zvonuri despre relația dintre Zendaya și Tom Holland au apărut în 2017

Relația dintre Tom și Zendaya a fost confirmată pentru prima dată în iulie 2021, când au apărut fotografii cu ei sărutându-se. Zvonurile legate de cei doi au început în 2017. Ulterior, ambii au avut alte relații. Zendaya s-a întâlnit cu colegul ei din „Euphoria”, Jacob Elordi, în 2020, în timp ce Tom se vedea cu Olivia Bolton cam în aceeași perioadă.

„Zendaya și Tom au început ca prieteni foarte buni și au rămas așa mult timp înainte ca lucrurile să devină romantice”, a declarat o sursă pentru UsWeekly la acea vreme, adăugând că „lucrează foarte bine împreună pentru că el o face să râdă, iar ea îl ajută să navigheze în această lume a celebrităților.”

Citește și: Din față părea o ținută banală, dar când s-a întors cu spatele, Zendaya a atras toată atenția. Actrița de 26 de ani dă tonul în modă

În septembrie 2021, Tom i-a transmis și el un mesaj emoționant iubitei sale: „MJ a mea, să ai cea mai fericită zi de naștere. Sună-mă când vezi mesajul”. Iar Zendaya i-a răspuns: „Sun acum”.

Holland a vorbit despre relația lor în cadrul unui interviu pentru GQ, unde a mărturisit că „faima” lor este un dezavantaj. 

„Unul dintre dezavantajele faimei noastre este că intimitatea nu mai este în controlul nostru, iar un moment despre care crezi că este între doi oameni care se iubesc foarte mult este acum un moment care este împărtășit cu întreaga lume”, a spus el. „Întotdeauna am fost ferm hotărât să-mi păstrez viața privată departe de ochii lumii, pentru că oricum împărtășesc atât de mult din viața mea cu lumea. Ne-am simțit oarecum furați de intimitatea noastră”, a spus el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri