Christina Aguilera/ Profimedia
Frumusete

Christina Aguilera/ Profimedia

Christina Aguilera, de nerecunoscut după ce a slăbit peste 18 kilograme. Artista a dezvăluit care este secretul siluetei sale

Christina Aguilera și-a etalat recent silueta, în timpul unui spectacol susținut în Las Vegas. Celebra cântăreață, în vârstă de 43 de ani, și-a surprins fanii cu silueta sa, fiind de-a dreptul schimbată față de ultimii ani. 

Imaginile cu artista, după ce a slăbit peste 18 kilograme, au fost comentate de o mulțime de oameni în mediul online, iar Christina a dezvăluit recent cum a reușit să slăbească. Ea a mărturisi că „ura să fie slabă” și că s-a bucurat de perioada când avea „mai multe forme”. Cu toate acestea, după ani în care greutatea ei a fluctuat, s-a decis să facă schimbări în stilul său de viață. Aguilera a dezvăluit că secretul a fost să se dedice unei diete sănătoase, echilibrate și să aibă un regim riguros de exerciții fizice. 

Christina Aguilera/ Profimedia
Christina Aguilera/ Profimedia

Citește și: Christina Aguilera a dezvăluit secretul frumuseții sale. Artista arată ca o puștoaică la 43 de ani: „Îmi dă un plus de încredere”

Când și-a întâmpinat fiul, Max, acum în vârstă de 15 ani, Christina a acumulat mai multe kilograme în plus, pe care a fost forțată să le dea jos la doar doi ani distanță, atunci când se pregătea pentru rolul din filmul „Burlesque”. Cu toate acestea, în 2010, greutatea ei s-a schimbat, atunci când a divorțat de compozitorul Jordan Bratman, în vârstă de 46 de ani.

christina aguilera
Christina Aguilera / Foto: Profimedia

Ca parte a dietei ale, Christina urmează un regim bogat în plante și consumă fructe și legume în fiecare zi. Ea se concentrează să mănânce cât mai sănătos, fără dulciuri. Pe lângă dieta sa echilibrată, artista este foarte activă, având o rutină de antrenamente pentru a se menține în formă. Îi place să facă yoga, dar merge și la sala de fitness de cinci ori pe săptămână, potrivit In Touch Weekly. 

Citește și: Christina Aguilera, irezistibil de senzuală la 43 de ani. Cântăreața și-a surprins total fanii: ”Ești frumoasă!”

„Când am lucrat la Burlesque, am slăbit atât de mult încât eram prea slabă”, a declarat Christina în urmă cu mai mult timp. „Nu mă cântăresc în prezent, totul este despre cum mă simt în hainele mele. Ceea ce arată bine la o persoană ar putea să nu arate bine pe alt tip de corp”, a adăugat ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?