Andreea Raicu
Frumusete

Andreea Raicu / Facebook

Cum arată Andreea Raicu fără pic de machiaj la 46 de ani. Vedeta a dezvăluit ritualul pe care îl are în fiecare seară 

Andreea Raicu are 46 de ani, însă nu-și arată deloc vârsta. Fosta prezentatoare TV se mândrește cu un stil de viață sănătos, care o ajută să se mențină într-o formă fizică de invidiat și nu de puține ori a vorbit despre ritualurile sale de înfrumusețare. 

Recent, vedeta a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare fără pic de machiaj, purtând doar un halat de baie. Andreea și-a arătat tenul natural, pe care îl îngrijește cu sfințenie, și le-a împărtășit fanilor câteva lucruri pe care le face înainte de culcare. 

Citește și: Andreea Raicu, parada costumelor de baie în vacanța în Corfu. La 46 de ani e senină, sigură pe ea și cu zâmbetul pe buze

„Nu ies seara în oraș, mănânc ceva ușor și beau ceva cald, fac o baie cu săruri care să mă relaxeze, meditez sau fac exerciții de respirație, nu mai folosesc telefonul cu o oră înainte de culcare, adorm înainte de ora 11, mă gândesc la săptămâna care a trecut și caut cât mai multe motive pentru care sunt recunoscătoare să mă asigur că voi adormi cu o stare foarte bună”, a scris Andreea Raicu la descrierea fotografiilor postate pe contul său de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au fost impresionați de apariția vedetei, astfel că au luat cu asalt secțiunea de comentarii. Unii dintre ei împărtășind și propriul ritual pe care îl au: „Frumoasă”/ „Superbă”/ „Arăți minunat”/ „Eu înainte de somn gătesc, strâng, spăl copiii și îmi planific activitățile pentru zilele următoare”.

Andreea Raicu este foarte atentă la alimentația sa

Foarte atentă la ceea ce mănâncă și la nevoile corpului ei, Andreea Raicu a ales să scoată din alimentație mai multe produse care nu îi făceau bine, care au multe calorii și care pot strica și tenul. Nici în vacanțe nu face excese și nu se abate de la programul ei alimentar.

Citește și: Andreea Raicu, declarații neașteptate. Motivele pentru care nu este măritată și nu are copii: „Mă bucur de cine sunt!”

"În ce pri­veș­­te alimentația, am adaptat-o la nevoile organis­mu­lui meu (nu mănânc gluten, lac­tate, zahăr, iar car­­ne mănânc foarte rar, doar atunci când simt ne­vo­­ia), și am grijă să mă hidra­tez… Şi iarăşi foarte im­­portantă pentru mine, ca de altfel pentru toată lu­mea, este reîncărcarea bate­riilor. Practic, ceea ce în­cerc eu să fac este să nu pierd în nicio zi contactul cu mine însămi, să-mi îngrijesc trupul, dar şi su­fle­tul. (...) Iau unele su­plimente ali­mentare (de pildă, suplimente care susţin activi­ta­tea cerebrală, vitamina C, coenzima Q10 etc.), îmi modific unele obiceiuri de viaţă. De exemplu, mănânc mai multe grăsimi, pentru că gră­si­mile sunt extrem de nece­sa­re pentru activitatea cere­brală, dar şi pentru ferti­li­tate", povestea, acum ceva vreme, Andreea Raicu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri