Cum îți păstrezi părul hidratat vara
Articol susținut de L'Oreal

Cum îți păstrezi părul hidratat vara / Shutterstock

Cum îți menții părul hidratat vara. Secretul care te ajută să ai un look de invidiat

Primăvara și vara, odată ce razele soarelui devin tot mai puternice, este bine să-ți regândești strategia pentru îngrijirea părului. Ai nevoie de o extra hidratare și, pe lângă apa și lichidele pe care le consumi, este important să-ți hrănești direct și fibra capilară, așa că acesta este cel mai bun moment pentru a-ți reevalua produsele de îngrijire precum șamponul, balsamul, masca de păr și tratamentele.

În cazul în care ești și o persoană foarte activă sau una căreia îi place să se bucure de soare, piscină ori plajă, cu atât mai mult trebuie să fii pregătită să-ți protejezi părul.

Citește și: Efectele acidului hialuronic asupra părului. Beneficii și cum să-l aplici

Toate aceste activități de vară și razele UV fac ca părul tău să fie mai însetat decât în mod normal și ai nevoie de produse cu o formulă care să îți ofere hidratare. Unde mai pui că odată ce cresc temperaturile, multe persoane sunt tentate să mărească frecvența șamponării, ceea ce ar putea duce la o deshidratare suplimentară.

O soluție foarte potrivită sunt produsele hidratante cu acid hialuronic, precum gama de la L’Oreal – Hyaluron Plump, fie că vorbim despre șampon, balsam ori o mască ce hidratează intens. Dar specialiștii mai au un as în mânecă: spray-ul cu tratament redensificator.

Încearcă să găsești mereu produse care să îți ofere până la 72 de ore de hidratare și care să te ajute să ai un păr de două ori mai dens, sunt de părere aceștia.

Citește și: Cum recunoști părul deshidratat. Trucuri ca să-i redai strălucirea și sănătatea

Cum îți ajută părul acidul hialuronic 

Acidul hialuronic este campionul îngrijirii tenului și ingredientul vedetă al „înfrumusețării”, dar îl poți transforma în atuul tău când vine vorba și de podoaba capilară.

Curioasă de superputerea acidului hialuronic? Considerat molecula emblematică a hidratării, acesta poartă de 1000 de ori greutatea sa în apă și ajută la redensificarea părului din interior și la mărirea diametrului firului de păr. În plus, asigură efecte impermeabile și densificatoare asupra fibrei capilare.

Acidul hialuronic funcționează asupra fibrelor de păr ca și asupra pielii și le permite acestora să rețină și să sigileze apa din produse.

Mai multe studii au arătat și că acidul hialuronic poate ajuta și părul uscat și deteriorat.

Hidratează scalpul, nu doar șuvițele de păr.

Revitalizează părul cu probleme care nu reține ușor apa.

Toate tipurile și texturile de păr ar putea beneficia de utilizarea produselor pe bază de acid hialuronic, sunt de părere specialiștii.

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri