Gwyneth Paltrow/ Profimedia
Frumusete

Gwyneth Paltrow/ Profimedia

Gwyneth Paltrow, adevărul despre tratamentele cu Botox. Ce a răspuns actrița când a fost întrebată dacă a apelat la această intervenție

Gwyneth Paltrow arată uimitor la vârsta de 51 de ani și este întrebată deseori pe rețelele de socializare cum reușește să-și mențină aspectul atât de tânăr. Actrița, care a susținut că societatea le-a făcut pe femei să apeleze la intervenții estetice, a recunoscut pe rețelele de socializare că a fost și ea victima injecțiilor cu Botox. 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe contul său de Instagram, Gwyneth a răspuns sincer atunci când a fost întrebată de un fan dacă a folosit vreodată Botox. 

„Ai încercat injecțiile cu Botox?”, a fost întrebarea fanului. Răspunsul actrița nu a întârziat să apară: „Doamne, da. Atât reușite, cât și nereușite, din păcate”. 

Citește și: Cum arată Gwyneth Paltrow fără pic de machiaj la 50 de ani. Actrița, surprinsă de paparazzi în Beverly Hills

Gwyneth Paltrow a vorbit despre tratamentele cu Botox și în trecut, atunci când a susținut că a apelat la această procedură pentru a scăpa de riduri. În prezent, vedeta se mândrește cu pielea ei și susține că acesta este rezultatul unei rutine de îngrijire foarte „sârguincioase”, de la care nu se abate niciodată. Ea a dezvăluit că folosește zilnic un ser cu peptide, care ameliorează și previne ridurile, iar o dată pe săptămână apelează la un ser pentru peeling, care crește gradul de hidratare și maximizează efectele oricărui produs cosmetic. 

În anul 2020, actrița a declarat că și-a promis că nu va ajunge să-și facă operații estetice, însă a recunoscut că a optat pentru injecțiile cu Botox atunci când a împlinit vârsta de 40 de ani. „Am avut criza vârstei de mijloc și mi-am injectat toată fața. A fost îngrozitor. Arătam oribil. Aveam un ochi mai sus decât celălalt și cu siguranță a fost cea mai mare greșeală a mea. Din fericire, daunele au fost temporare”. 

Gwyneth Paltrow dezvăluie motivul pentru care femeile încearcă să ascundă semnele îmbătrânirii

Gwyneth Paltrow a vorbit deschis despre cât de greu le este femeilor din Statele Unite să îmbătrânească, motivând că problema este de fapt la societate. Actrița în vârstă de 50 de ani susține că femeile „vor să îmbătrânească” și să nu fie „înghețate în timp”, însă le este rușine. 

Câștigătoarea premiului Oscar a mai spus că femeile nu se pot lăsa naturale în decursul vieții și sunt nevoite să apeleze la intervențiile estetice sau la diferite trucuri de înfrumusețare pentru a-și ascunde semnele îmbătrânirii. Aceasta este „o problemă culturală”, iar Gwyneth crede că acesta este, de fapt, motivul pentru care ele se simt rău atunci când înaintează în vârstă. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin, și Dakota Johnson, actuala iubită, au dat nas în nas la un eveniment

„Este o problemă a culturii, nu a noastră”, a declarat actrița. „Ca femei, vrem să fim sănătoase și să îmbătrânim frumos. Aceasta idee că ar trebui să fim înghețate în timp este una foarte ciudată”. 

Vedeta a mai spus că bărbații sunt considerați atrăgători atunci când îmbătrânesc și părul lor devine grizonant, însă femeile sunt judecate dacă au riduri sau fire albe de păr. 

„Este frumos să ai păr alb ca bărbat, dar atunci când oamenii văd o femeie de genul îi auzi: „Ce ai de gând să faci cu ridurile tale sau cu pielea îmbătrânită”. Societatea le face să le fie rușine”, a mai spus Paltrow. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri