Megan Fox
Frumusete

Megan Fox / Foto: Profimedia

Megan Fox, schimbare radicală de look. Actrița din „Transformers” a renunțat la părul roz și s-a tuns bob

Megan Fox și-a surprins fanii cu o transformare radicală de look. Actrița din „Transformers”, în vârstă de 37 de ani, a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii în care își etalează noua tunsoare. 

Fox și-a luat adio de la nuanțele de roz și a optat pentru un gri albăstrui. De asemenea, actrița și-a tuns și părul, având acum un bob scurt. 

Citește și: Megan Fox, adevărul despre look-ul său de la People's Choice Awards. Actrița a fost comparată cu „mireasa lui Chucky”

„Intru în era mea Jedi”, a scris Megan la descrierea fotografiilor postate pe rețeaua de socializare, în care poartă un crop top negru decoltat. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii actriței au considerat că aceasta arată foarte bine cu noul look. Culoarea părului se potrivește acum cu nuanța ochilor săi, iar noua tunsoare îi scoate în evidență trăsăturile feței. 

„Credeam că rozul ți se potrivește mănușă, dar asta e wow”/ „Doamne, arăți uimitor”/ „Nu mă așteptam la schimbarea asta, dar e uimitoare”/ „Doar tu poți să arăți bine cu orice nuanță la păr”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit actrița la postarea sa de pe Instagram. 

La ce intervenții a apelat Megan Fox de-a lungul timpului

Megan Fox, actrița cunoscută pentru apariția în filmele „Transformers”, și-a schimbat aspectul fizic și a stârnit controverse, însă a ales întotdeauna să nu dea curs speculațiilor. Acum, însă, ajunsă la 37 de ani, ea a vorbit despre operațiile estetice la care a apelat.

Citește și: Megan Fox stârnește noi controverse. „Ce și-a făcut la față?”, s-au întrebat fanii. Unii spun că seamănă tot mai mult cu Kim Kardashian

Potrivit Daily Mail, ea a cheltuit nu mai puțin de 30.000 de dolari pentru o intervenție de mărire a sânilor, pentru ca „aceștia să se potrivească mai bine cu trupul ei”. Ea a recunoscut, de asemenea, că și-a făcut și o rinoplastie, însă a negat informațiile vehiculate de-a lungul timpului, potrivit cărora și-ar fi făcut această intervenție de șapte sau opt ori.

În mod ironic, deși a recunoscut că îi plac rezultatele obținute în urma intervențiilor, ea a susținut că a evitat multe proceduri pentru că îi este teamă de anestezie. În cadrul podcastului Call Her Daddy, ea a dezvăluit ce intervenții și-a făcut la nivelul feței, mărturisind că a apelat la fillere și Botox, însă nu și-a făcut un lifting facial sau altă intervenție chirurgicală.

Citește și: Megan Fox, decolteu amețitor într-un corset cu șireturi. Ținuta provocatoare a actriței a făcut furori pe Instagram

„Nu mi-am făcut niciodată un lifting facial sau ceva de genul acesta, nu mi-am ridicat nici sprâncenele, deși mi-ar fi plăcut. Nu mi-am făcut decât intervenții non chirurgicale, care să stimuleze producția de colagen”, a mai explicat ea.

Mai mult de atât, Megan Fox a negat zvonurile potrivit cărora și-ar fi îndepărtat grăsimea bucală, pentru a-și subția pomeții și a susținut că nu și-a făcut niciodată o liposucție sau vreo intervenție de conturare a corpului.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri