shutterstock_265749146
Horoscop

Momentul in care fiecare zodie inceteaza sa iubeasca. De ce si cand vrei o despartire in functie de zodie

Tu recunosti momentul in care sentimentele pentru partenerul tau tind sa se stinga? Stii care e picatura care iti umple paharul? Daca te raportezi la zodie, aceasta informatie te-ar putea ajuta sa anticipezi daca o relatie va dura (fie ca vorbim de una amoroasa, profesionala sau de prietenie).

  • Berbec

Pentru tine, fiecare zi este o noua lupta. Esti dispusa sa te zbati pana la ultima suflare pentru persoana iubita, dar nu vei ierta niciodata tradarea. Atunci cand simti ca increderea ti-a fost tradata, vei renunta imediat si te vei reorienta.

  • Taur
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Desi curajoasa si puternica, esti usor de ranit in relatia cu cei dragi. Ceea ce te face sa te indepartezi de persoana iubita sunt insultele repetate si criticile dure.

  • Gemeni

Cum simti ca partenerul vrea sa te atraga intr-un joc, iti schimbi atitudinea si faci tot posibilul sa il ajuti sa pice in propria capcana.

  • Rac

Nu poti functiona fara siguranta emotionala. Cand partenerul iti va da semne ca nu te merita, senzatia ta de abandon va deveni mai pregnanta si te vei raci.

  • Leu

Obisnuita ca Universul sa se invarta in jurul tau, te astepti sa nu ti se vorbeasca despre greselile tale si sa fii acceptata pentru ce esti. Vei ajunge sa nu ma simti nimic pentru partener cand vei observa ca este nerecunoscator pentru tot ceea ce faci pentru el.

  • Fecioara

Stii tot ce se intampla in jurul tau si esti un critic absolut. Usor de ranit, vei spune adio in momentul in care il vei prinde cu minciuna pe cel de langa tine.

  • Balanta

Esti dispusa sa faci orice ca relatia sa mearga, dar in momentul in cate ordinea si frumusetea iti vor fi spulberate, persoana pana atunci iubita va inceta sa mai existe pentru tine.

  • Scorpion

Esti genul de persoana care accepta pana si cele mai grave defecte. Pentru a te tine langa el, partenerul tau trebuie sa isi arate adevarata fata, in caz contrar il vei parasi fara sa te uiti in urma. Ierti, dar nu uiti niciodata.

  • Sagetator

Te superi usor daca esti tratata intr-un mod mizerabil. Dragostea unui Sagetator va disparea usor daca nu mai poate astepta ceva bun de la relatia de cuplu.

  • Capricorn

Te pricepi sa faci relatiile sa functioneze si te astepti ca partenerul tau sa nu renunte usor, altfel iti vei pierde tot elanul si admiratia pentru el.

  • Varsator

Esti atrasa de lucrurile unice, acest lucru fiind valabil si in cazul persoanelor. Micile trasaturi inedite sunt cele care te fac sa te indragostesti. In momentul in care partenerul se va opri din a scoate secrete din maneca, interesul pentru el va disparea.

  • Pesti

Esti extrem de sensibila si uneori ai tendinta sa te desprinzi de realitate si sa traiesti in basme. Ai nevoie de o persoana care te admira si crede in visele tale. Cand nu vei mai auzi cuvinte blande din gura iubitului dragostea va disparea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri