Joe Thompson/ Profimedia
Sanatate

Joe Thompson/ Profimedia

I-au spus că nu poate urca în rollercoaster și s-a decis să slăbească. Cum a reușit un bărbat să scape de kilogramele în plus 

Joe Thompson a avut întotdeauna mai multe kilograme față de cele care sunt considerate normale, însă acest lucru nu l-a deranjat. Se simțea bine și nu avea probleme de sănătate. Mânca ce își dorea și la ce ora voia, până când i s-a cerut să coboare dintr-un rollercoaster, pe motiv că centura de siguranță nu putea fi închisă din cauza mărimii corporale. 

Atunci când i s-a cerut să coboare din carusel, Joe a știut că trebuie să facă ceva pentru a slăbi, pentru că acest lucru începuse să îl limiteze foarte mult în a-și trăi viața. Bărbatul în vârstă de 35 de ani este acum de nerecunoscut după ce a ținut dietă și s-a apucat de sport. Nimeni nu a crezut că poate să slăbească, fiind cunoscut pentru stilul său de viață haotic. 

Joe Thompson/ Profimedia
Joe Thompson/ Profimedia

Citește și: Rebel Wilson, aceeași rochie, kilograme diferite. Cum a arătat actrița la petrecerea Vanity Fair, după ce a slăbit 35 de kilograme

„Am fost gras de când mă știu. M-am luptat cu greutatea la un moment dat. Fiind adoptat, m-am simțit diferit față de restul familiei mele, dar m-am convins că am „gena grăsimii” și am învățat să trăiesc cu asta. Am plecat la facultatea și atunci am început să mănânc destul de mult și prost. Eram departe de mâncarea sănătoasă gătită de mama și m-am bazat mult pe fast-food. Am început să beau și foarte mult. Momentul când mi-am dat seama că trebuie să slăbesc a fost atunci când am mers într-un parc de distracții și nu am putut să mă dau într-un rollercoaster din cauza faptului că nu mi se puteau închide centurile de siguranță. A trebuit să cobor și să trec pe lângă oamenii care așteptau la rând. A fost umilitor”, a povestit Joe Thompson. 

După acest episod, Joe a început să aibă grijă de corpul său. Inițial a eliminat toți carbohidrații și, deși a slăbit mult, dieta i s-a părut foarte restrictivă. A renunțat la această dietă și a început să mănânce haotic din nou. 

„Am repus toată greutatea când am început să mănânc ca înainte. Simțeam că nu am să pot găsi niciodată o modalitatea prin care să pierd în greutate în mod rațional și durabil. Uram să fiu fotografiat de altcineva, pentru toate pozele pe care eu le puneam pe rețelele de socializare erau făcute în așa fel încât să nu se vadă cât de gras sunt de fapt. Le editam foarte mult”, a mai spus Joe. 

Joe Thompson/ Profimedia
Joe Thompson/ Profimedia

Ulterior, Joe a descoperit un plan alimentar. Inițial a fost foarte sceptic, pentru că nu putea să creadă că va slăbi fără să reducă carbohidrații, dar a funcționat de minune. „Am slăbit 5 kilograme în doar o săptămână”, a spus bărbatul. 

Citește și: Transformarea spectaculoasă a unei tinere care a slăbit 32 de kilograme: ”Oamenii sunt impresionați de felul în care arăt acum!”

Planul consta în consumarea doar a 350 de alimente sănătoase, printre care carne slabă, carne de pasăre, ouă, lactate fără grăsimi, paste, orez, cereale, fructe și legume, fără a le cântări. Fiecare persoană consumă exact ce produse își doresc, fără a se abține, și își pot satisface apetitul. 

Pe măsură ce Joe a început să piardă în greutate, a constatat că mobilitatea și nivelul de energie au crescut, ceea ce l-a încurajat să înceapă din nou să facă sport. 

„Obișnuiam să fiu destul de activ când eram copil, dar am devenit cu adevărat sedentar de-a lungul anilor. Pe măsură ce simptomele mele au început să se atenueze, iar crizele au devenit mai puțin frecvente, am început să fac mai multe exerciții fizice.Acum îmi place să merg pe jos și mă simt foarte bine.”, a mai spus Joe. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri