combinatii alimentare nesanatoase
Sanatate

Unele combinatii alimente despre care puteai jura ca sunt sanatoase sau ca merg cel mai bine impreuna iti pot aduce mari probleme de sanatate. Afla care sunt combinatiile alimentare pe care este mai bine sa le ocolesti.

Nu te gandeai ca nu sunt bune impreuna. Care sunt cele mai nesanatoase combinatii de alimente

Unele combinatii alimente despre care puteai jura ca sunt sanatoase sau ca merg cel mai bine impreuna iti pot aduce mari probleme de sanatate. Care sunt combinatiile alimentare pe care este mai bine sa le ocolesti, afli in randurile urmatoare:

  • Sandwich si cafea

In zilele ocupate, un mic dejun rapid pare solutia cea mai buna, insa nu este deloc asa. Grasimile simple din paine impiedica digerarea calciului, care este benefic sistemelui nervos si celui cardiovascular. Mai mult, daca bei si cafea, acest lucru nu va fi deloc bun pentru sanatatea ta.

  • Rosii si castraveti

Este o combinatie foarte populara pentru salata de vara. Cu toate acestea, cele mai recente cercetari arata ca a combina aceste doua legume poate provoca perturbarea cailor biochimice ale corpului. Aceasta combinatie alimentara este periculoasa pentru ca duce la calcinare excesiva si umflare, iar vitaminele continute de cele doua nici nu vor fi digerate corect.

  • Cartofi si carne

Cine poate rezista unei fripturi cu cartofi prajiti? Din pacate, aceasta este o combinatie alimentara foarte grea. Amidonul continut in cartofi necesita lichide digestive alcalotice, iar proteinele din carne de acid. Cand sunt impreuna, raman blocate in stomacul tau si pot duce la tulburari precum arsuri la stomac, eructe, gaze si multe altele.

Mai multe detalii despre acest subiect pe www.digi-live.tv.

Sursa foto: Shutterstock

Etichete: alimente , alimentatie , digestie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri