Yara Shahidi imbracata in alb la aniversarea de 60 ani a brandului Mattel
Timp Liber

Yara Shahidi a inspirat crerea unui model de papusa Barbie in serie limitata

Cele mai influente femei ale momentului, transformate in papusi Barbie. Cum arata

Timp de aproximativ sase decenii, papusile Barbie au fost sinonime cu idealul de frumusete feminina, insa compania care le produce se straduieste sa schimbe acest lucru.

Din 2015, brandul Barbie si-a asumat faptul ca le va arata fetitelor cat mai multe modele feminine de urmat pentru a le incuraja sa isi imagineze ca pot fi orice isi doresc si pot arata asa cum isi doresc.

Dupa ce in cadrul programului "Sheroes" Mattel a onorat femei precum Nicola Adams, Ibtihaj Muhammad, Ashley Graham, Misty Copeland sau Ava DuVernay, anul acesta Barbie a produs o noua linie de papusi de colectie.

15 noi jucarii au fost lansate de Ziua Internationala a Femei, ca parte din colectiile "Sheroes" si "Inspiring Women".

colectie barbie 2019

Daca printre figurile celebre lansate in 2018 se regaseau Amelia Earthart, Frida Kahlo, Bindi Irwin, anul acesta au fost incluse pe lista papusi cu chipurile actritei Yara Shahidi si jucatoarea de tenis Naomi Osaka.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Este ceva extraordinar, intrucat atunci cand eram copil m-am jucat mult cu papusa Barbie. Dar in acelasi timp, este un pic suprarealist", a spus jucatoarea de tenis, Naomi Osaka.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri