andreea marin
Actualitate

Andreea Marin / Foto: Facebook

Ce mănâncă Andreea Marin la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta și-a impus reguli stricte: „Nu amestec mâncărurile”

Andreea Marin, cunoscută pentru determinarea și disciplina ei în ceea ce privește sănătatea și stilul de viață, a dezvăluit că pentru masa de Paște, plină de bunătăți tentante, are două reguli importante pentru a se bucura de preparate fără să își pună în pericol rezultatele.

După ce a pierdut 20 de kilograme, Andreea Marin este acum mulțumită de felul în care arată și simte că a găsit echilibrul potrivit între plăcerile culinare și menținerea formei fizice. Ea a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri despre ce înseamnă un program alimentar corect și un stil de viață sănătos, care îi permite să se mențină mereu în formă. Acum, prioritatea ei este să se bucure de alimentele pe care le iubește, fără a afecta rezultatele obținute cu efort și sacrificiu.

Regula ei de aur constă în a avea grijă la ceea ce mănâncă, fără a se priva de anumite alimente. Astfel, în ciuda tentațiilor din timpul sărbătorilor, vedeta își propune să se bucure de masa de Paște cu măsură și echilibru, respectându-și obiceiurile sănătoase pe care le-a adoptat.

Citește și: Andreea Marin a răbufnit. Ce spune vedeta despre relațiile toxice: „Voi, bărbații, credeți că o femeie e curtată doar de voi”

„Moderația, atât, și nu voi amesteca mâncărurile. Mănânc din toate câte puțin, dar nu deodată, ci cu pauze între felurile de mâncare. Sărbătorile le petrecem în familie, ca întotdeauna, casa e pregătită și decorată de Paște. Pentru noi e o sărbătoare de suflet, cu toate cele tradiționale pe masă și cu dragoste în suflete”, a spus, Andreea Marin pentru UNICA.ro.

Andreea Marin a povestit în urmă cu ceva timp că procesul de slăbit a durat destul de mult timp, chiar vreme de un an, astfel că nu a fost deloc ușor pentru ea. Vedeta a recunoscut că a fost destul de greu și complicat pentru ea, mai ales în primele luni, până când s-a împrietenit cu dieta, sportul și toate procedurile cu care trebuia să își ajute corpul pentru a nu avea pielea lăsată.

„E complicat. Am ținut un jurnal timp de un an asupra schimbărilor pe care pas cu pas le-am făcut, dar, în esență, dieta a fost esențială", a dezvăluit Andreea Marin pentru Playtech.ro.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

Vedeta a subliniat, de asemenea, rolul vital al procedurilor corporale în menținerea aspectului fizic. „Am greutatea din liceu acum, dar în procesul acesta de slăbire trebuie să îți ajuți pielea, corpul să arate bine chiar dacă ai pierdut multe kilograme", a adăugat ea. 

Cu toate acestea, Andreea Marin a subliniat că motivul principal pentru această transformare nu a fost dorința de a-și contura silueta, ci preocupările legate de sănătate. „În cazul meu nu a fost vorba de dorința de a-mi contura silueta", a explicat ea. „Sunt și multe lucruri pe care le știu, le-am învățat în viață. Teoria e una și respectarea în practică a celor pe care le ști e alta. Am muncit foarte mult în ultimii ani, cu somn puțin, cu dezechilibru din punct de vedere nutrițional, deși încercam mereu, eram mereu conștientă și încercam să echilibrez lucrurile. Dar până la urmă dacă nu există o balanță corectă în toate, nu faci ce trebuie.”

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri